![]() |
#31 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.01.2008
Hvala: 14
29 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
хардвераш
Qualified
Datum učlanjenja: 04.01.2007
Hvala: 4
25 "Hvala" u 10 poruka
![]() |
![]() Citat:
Шта је твоја теза када (претпостављам) кажеш како не важе исти аршини за село или за град од 2 милиона становника? У некој не-Србији, ни у малим ни у великим местима нема паса луталица, док у Србији богами има, без обзира на величину места. Citat:
ф
![]() |
3 članova zahvaljuje filmil za poruku: |
![]() |
#33 |
profesionalac
Professional
29 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() baš me zanima šta će sve da bude sledeće godine kad im Putin & Co. organizuju trandebal... nosiće nuklearne detektore sa sobom u restoran.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Web designer
Professional
|
![]() Nisam mislio bukvalno, za pse je relativno, ali generalno beskucnika ima svuda, pitanje je samo u kom broju & da li ih primetimo. Sad ako ces ti reci da postoji zemlja gde svima cvetaju ruze i da ne postoji nijedan beskucnik, zivi se kao u filmu, ne znam, bravo, jedan bambi za njih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
profesionalac
Professional
29 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() E, sad mi nešto pade na pamet da se malo vezba PR: pozovite dotičnu blogerku (Kelly?) na ovogodisnji Blogopen (oće li ga biti?) i uverite je kako ćete sve uciniti da joj izbrisete neprijatne utiske sa Eurosonga. Dignite veliku prašinu oko svega da i drugi vide.
btw, sad baš slušam izveštaj na NBC kako je juče u Beogradu bilo super i prikazuju vatromet na kraju. Poslednja izmena od Lalaland : 26. 05. 2008. u 03:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() Moja teza je vrlo prosta, svi gradovi sa par miliona stavnika su prljavi, imaju beskucnike, i imaju kriminal, a narocito kad ih uporedis sa nekim malim mestom gde svi sve poznaju. To je jednostavno tako, puno ljudi, puno problema. Veliki gradovi nude priliku da se covek utopi, ima vise posla, vise se novca obrce i zato privlace kriminal i polusvet, to je vazda tako bilo. Danska je super uredjena zemlja, pa su decka jedne moje prijateljice (on je danac) izboli albanci nozem na izlazu iz diskoteke u sred Kopenhagena, jer se on nesto slucajno pokacio sa njima unutra. I to se desava, nije uopste neka retkost tamo. Evo jos nesto na tu temu: Citat:
eh, tako, sorry na dugom postu, ali besposlen pop i jarice krsti... a to samo zato sto pop ocigledno nema internet ![]()
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 26. 05. 2008. u 04:04. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Da li sam ja slep ili samo ne gledam, ali gde god da sam ziveo u poslednjih 10 godina (Firenca, Bologna, Berlin, Oxford, York i Madison u US) nema lutalica. U Bg. ispred zgrade je mog mladjeg brata (10 god) jedan sa kojim se cesto i igrao ugrizao za zadnjicu
![]()
"Hvala" Denis_Radenkovic za poruku: |
![]() |
#38 |
profesionalac
Professional
|
![]() @Ivanhoe
Statistika? Batali se toga. Kriminala u UK imash, naravno, i imash beskucnika (ali nema pasa lutalica), ali kako si ga ti sastavio izgleda kao da je ovo zemlja vandalizma gde samo brojish dane dok te neko ne izbode.
![]() |
#39 | ||
A joint a day
Master
|
![]() Citat:
![]() Citat:
Poenta je u tome da li kad zoveš goste središ stan ili ne. Mi smo samo malko gurnuli prašinu ispod tepiha, ali se nekako tepih pomerio.
RainDog Poslednja izmena od borstale : 26. 05. 2008. u 09:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ja nikada nisam prihvatao "opravdanja" tipa "pa i drugi isto tako". Osim sto je infantilno, vrlo je i opasno, sto smo videli u 90-im godinama kada su isti izgovor "i oni su" koristili razni zlocinci da opravdaju svoje zlocine. Valjda mi je od tada ostao taj problem sto ne mogu nikako da prihvatim taj izgovor.
Pitanje pasa lutalica se rešava u roku od 5 godina, samo da ima političke volje (i nešto para). Ja sam viđao pse lutalice i na drugim mestima, ali nigde se ne kreću u čoporima kao kod nas. Svojevremeno sam morao da tražim neki štap ili nešto slično kad god sam se vraćao kući jer sam često imao "susrete" sa takvim čoporima ispred zgrade u kojoj sam stanovao i jednostavno ne možeš da uđeš u zgradu. Što se tiče prosjaka, verovatno nije politički korektno da kažem šta mislim, pa ću prećutati, ali me izuzetno nervira kada stanem na semafor pa mi se okešaju sa "daj dinar". Ovde je problem u mentalitetu, čujem danas da se u Brazilu okupilo preko 3 miliona ljudi na gay paradi (naravno nisu ni blizu svi oni gay, iako o tim gay paradama ne mislim ništa lepo) a kod nas se štampa "turistički vodič korz beograd" gde se izričito napominje da ako ste gay ne bi trebali da se puno kurčite (piše "držite za ruke i slično") dok šetate ulicom ako niste planirali da dobijete batine. Zašto su ovi ljudi dobili batine? Za sve to su krivi političari koji šire ksenofobiju, koji predstavjaju evropu kao najveće zlo koje mrzi srbe (i pravoslavlje)... i šta će onda klinci koji još i ne umeju da misle svojom glavom? "Brate idemo da j... kewu ovima iz evrope". A opet, isti ti političari i njihovi sateliti ubeđuju nas same kako nam je jako lepo ovde, pričati priču kako su evropljani šokirani lepotom Beograda je mnogo dalje od istine nego priča da su ti isti evropljani prijatno iznenađeni da ovde ipak ne živi neko divlje pleme ljudoždera kako smo zaslugom opet tih istih političara predstavljani poslednjih 20 godina.
6 članova zahvaljuje bluesman za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
IT Dan 2008 | vuknikolic | IT događaji | 6 | 08. 10. 2008. 15:43 |
E-trgovina 2008 - Palić 16-18.04.2008. | Dragan Varagić | IT događaji | 70 | 19. 05. 2008. 14:57 |