![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() evo bas gledam autopromet.co.yu, i neko im je ishakovao sajt, na naslovnoj su svi linkovi zamenjeni linkovima na popup reklame. I to naravno niko iz firme nije primetio, ko zna koliko to dugo stoji tu...
meni to uopste nije jasno, toliki nemar...
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Da ti ne pričam da pošaljemo po 5-6 mailova ljudima da im ističe domen i da jave da li žele da produže... naravno niko ne odgovara, ja pustim da domen istekne jer sam već nekoliko puta produžavao bez pitanja pa ovi nikada nisu platili, i tako stoji recimo mesec dana... i onda se neko javi, kada se setio da pogleda svoj sajt... i kao:
- pa što mi niste javili da ističe domen? - pa slali smo na mail nekoliko puta... - na koji mail? - pa ovaj sa kojim ste otvorili hosting... xxx@yyy - aaaaa... ma taj niko ne čita (ili "ne stignemo da čitamo mail" ili "taj više ne radi ovde"...) Da ne pričamo da ima i onih koji tvrde kako im zavrćem za pare jer im nije jasno zašto opet moraju da plate domen kada su ga već jednom platili prošle godine.
![]() |
#3 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() To je definitnivno resenje... zovesh telefonom...
![]()
![]() |
#5 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2005
Hvala: 12
12 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() GoDaddy (ako zivite u US) vam lepo posalje pismo postom.
Imho, to nekako deluje i najlogicnije. Vrlo je jeftino, a i retko ce ljudi da odrade reply da bi poslali "e, kad ste vec tu, da vi pitam..." sto se mejlom desava (nije problem da support system skuplja replike automatski), ali je zato telefonom prakticno sigurica da bi se desilo (usmeno, je li). ![]() A tak'i razgovori umeju da poooootraju...
![]() |
#6 | |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zaposleni u Americkoj firmi | lurker | Poslovne ponude i zapošljavanje | 18 | 16. 06. 2009. 20:51 |
Fakturа inostranoj firmi | kaizen | Sva početnička pitanja | 5 | 13. 11. 2008. 21:10 |
online PR aktivnosti firmi - za Respect! | Miloje Sekulic | Marketing i SEO | 1 | 18. 07. 2008. 14:35 |
Italijanskoj firmi potrebni programeri | Dadoaprile | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 07. 12. 2006. 21:28 |