|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#21 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ja definitivno moram da predjem na TFT dok jos imam zdrave oci, radio sam neko vreme na njemu, pa se vratio na CRT, i ne moze da se poredi osecaj posle 8+ sati gledanja u monitor.. kad se uracuna cena za opticarske usluge, TFT vredi svake pare
![]() Jel ima neki dobar 19'' wide-screen, a da nije besomucno skup? Inace u vezi sa 913N, postoji i 913V koji je nesto jeftiniji i sporiji (12ms), ali po meni ima malkice lepse boje (gledao sam jedan do drugog u Samsung radnji u Beogradskoj), tako da ko ne planira da se igra na kompu mislim da je to super izbor...
![]() |
#22 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() To što su boje različite u prodavnici ne mora ništa da znači. Kada sam prvi put uključio monitor, skoro da sam hteo da ga skinem. Međutim, imaš neki Magic tune software + malo Adobe Gamma i slika bude baš kako ti hoćeš.
![]() |
#23 | |
Python Ambassador
Master
|
![]() Citat:
![]()
Python Ambassador of Serbia Poslednja izmena od Petar Marić : 29. 01. 2006. u 00:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() LOL
Da ga nije tvoja "puca" oštetila? ![]()
![]() |
#25 | |
Python Ambassador
Master
|
![]() Mislim da bi Carlito Brigante (čika čiju sam sličicu posudio kao avatar) izjavio nešto slično ovome:
Citat:
![]()
Python Ambassador of Serbia Poslednja izmena od Petar Marić : 29. 01. 2006. u 03:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() huh, ok, ova strana je snimljena na sigurno, kao krunski dokaz odbrane kad mi sledeci put neko prigovori za offtopic
![]() @bluesman: e vidis, to za podesavanja je mnogo korisna informacija...
![]() |
#27 | |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() Citat:
http://www.fujitsu-siemens.com/produ...iew_w19-1.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Cena tog monitora je 390e (po Pakomu).
Kakvi su inače FSC monitori? Nisam ih sretao ranije niti sam video da bilo ko priča o njima.
![]() |
#29 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nemoj da gledas nikad Pakom maloprodaju ... cene su im lude ....
![]()
![]() |
#30 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() taj FS je opisan u poslednjem Svetu Kompjutera, i nahvalili su ga, jedino sto ja slabo verujem nasim casopisima, obicno najbolje ocene dobije proizvod koji zastupa najveci oglasavac
![]() Jel moze neki link do nekog ko prodaje te monitore kod nas, sem Pakoma? Google je nesto zakazao...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zamena dom elementa | cvele | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 1 | 02. 12. 2009. 16:47 |
Preporuka za monitor | nixa | Hardware | 105 | 23. 01. 2009. 21:52 |
Preporuka za monitor | jasmanac | Hardware | 6 | 21. 07. 2008. 09:19 |
Monitor i tv - 2 in 1 | _korso_ | Hardware | 8 | 09. 01. 2008. 13:33 |
Zamena DNS-ova za yu domene | Aleksandar.Ilic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 7 | 15. 02. 2007. 15:11 |