|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#41 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Off Topic: Inače, saznao sam da je Delta City postao zabava miliona, petkom uveče ljudi ladno "izlaze" u Delta City. Ja sada ne mogu da se setim koliko je to praksa u drugim civilizaicijama, ali nekako jako teko zamišljam sebe sa 20+ godina kako izlazim petkom uveče u tržni centar !?!?!
![]() |
#42 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() ^ U Somboru su jedno vreme izlazili na Kallos (benzinska pumpa). Lokalni frajeri i namontirane ribice. Skroz fancy.
Edit: evo ih i na internetu: http://www.kallosdoo.com/phpws/index...position=12:12
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 17. 06. 2008. u 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() ajde Miloje priznaj da ste ocekivali da ce ovo neko polomiti i da ce to biti sjajan buzz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Off Topic: Citat:
Da mi je malo blize mozda bih i ja ponekad izasao tamo.. ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa to ti je normalna stvar na zapadu ... shoping moll ti je centar bilo kog kraja u kome se nalazi ... jer u njemu ima sve što je potrebno ...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Internet biznis u Srbiji | Dejan Bizinger | e-Business | 7 | 20. 10. 2010. 10:34 |
Otvaranje Agencije Za Internet Marketing (sa vodjenjem knjiga) | buksula | e-Business | 67 | 10. 07. 2010. 13:30 |
Pohvala za otvaranje firme u Srbiji kod Guya Kawasakija na blogu | mungos | e-Business | 6 | 02. 08. 2006. 17:59 |
Legalno poslovanje Internet kompanije u Srbiji | bluesman | e-Business | 12 | 18. 09. 2005. 22:15 |