|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
novi član
Datum učlanjenja: 10.08.2006
Hvala: 2
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Je li neko imao slicna iskustva, da je greskom formatirao pogresan disk?
Imam neki Recover My Files i on radi lepo ali je problem sto moram da mu navedem tip fajla. Slike mi je sve povratio posle formatiranja diska. Mene konkretno zanima da povratim *.php fajlove. Da li je neko nesto slicno radio? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Web designer
Professional
|
![]() Licno mi se to nije nikad desilo, nadam se i da nece...ali poznajem par ljudi koji su slucajno izveli istu gresku
![]() Probaj: http://www.data-recovery-software.ne...Download.shtml & http://undelete-plus.com/ Mozda pomogne... |
![]() |
![]() |
"Hvala" twix za poruku: |
![]() |
#3 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Par puta sam sa dosta uspeha koristio GetDataBack, moja topla preporuka.
2 članova zahvaljuje pcigre za poruku: |
![]() |
#4 |
novi član
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() by the way kako sam se zajebao ako nekog zanima:
Koristio sam partition magic da promenim labele na diskovima jer su D i E bile zamenjene a pre promene labela sa trenutnim stanjem disk za formatiranje je trebalo da bude D a E je trebalo da se sacuva. Kada sam ga pustio da odradi te akcije on je normalno najpre zamenio imena diskovima a posle je formatirao disk za koji sam mu rekao ali sada je to sa novom oznakom bio disk koji nije sme da se brise. ne znam da'l da pisem ovima iz Partition magica za taj mali "bugic" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Imao sam i ja frku sa partition magic, povecavao sam velicine nekih particija i u tom procesu mi je jednostavno potpuno nestala cela particija. Sva sreca na njoj je bilo samo 100 GB filmova, muzike i gluposti... ali nisam mogao posle nikako da je spasem.
![]() |
#6 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Partition Magic = disaster!!!
Provereno iz iskustva!!!
![]() |
#7 |
novi član
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Evo posle par dana od nesrecnog formatiranja HDD-a da se opet zahvalim ljudima i iznesem utiske o koriscenim programima za spasavanje podataka.
RecoverMyFiles - pocetno odusevljenje ovim alatamo traje samo dok ne probas neki sledeci alat za istu namenu. Konkretno sa njime sam pokusavao da povratim slike. On vec ima definisano sta moze da trazi na primer Dokumenta pa onda biras da li je to word fajl ili excel i slicno. Ogranicen je sa te strane, a i slike koje sam spasao nisu bile sve kao i originalne. Undelete - Slicno radi kao Recover ali malo bolje nalazi slike i nisu toliko ostecene Inace oba programa samo mogu da vrate fajlove ali bez originalnog imena i nemas pojma za lokaciju gde se nalazio pre. GetDataBack - ovo je razbijac on te ne pita sta hoces, nego ti vrati sve sta je bilo na disku u originalnom nazivu i lokaciji u folderu gde je i nekada bilo. Prosto sam odusevljen ![]() Hvala jos jednom za pomoc |
![]() |
![]() |
"Hvala" milanvla za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
linux: cp ima problema da kopira fajlove sa non-ascii karakterima u imenu | ivanhoe | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 5 | 31. 03. 2009. 08:02 |
Online translation tool za language fajlove | misk0 | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 03. 03. 2009. 04:59 |
Apache (wamp) ne vidi .css fajlove | Misko | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 6 | 09. 04. 2008. 20:43 |
Zabranom linkovanja na fajlove sa odredjenim extenzijama preko htaccess | cvele | Regular expression i htaccess | 1 | 07. 07. 2006. 05:31 |