|
![]() |
#2 | |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() U suštini, problem je u sadržaju ovog podzakonskog akta, odnosno njegove ustavnosti i zakontosti (usklađenosti sa višim aktima) a u konsultaciji sa pravnikom dobio sam odgovore kako delovati:
Citat:
![]() |
![]() |
#3 |
133t
Master
|
![]() il' smo mi previse paranoichni, ili je ovde neko lud..
![]() na svim ostalim, forumima i blogovima su reakcije blage i mlake... tipa: "ma gde su oni sposobini da do kraja sprovedu takvo nesto, to je za njih spejs shatl..." ili: "provajderi nece imati sredstava za tako nesto..." ili tako neke nebuloze... svi su u fazonu, ma sad cu ja da predjem na gmail/yahoo, i ne mogu mi nista... 1 u 100 kapira sta bi se sve moglo uraditi kad bi se sve sto je propisano sprovelo u delo... :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
Qualified
|
![]() Citat:
Jos stave i firmin E-mail domen na GMail (citiram : "toliki prostor, antispam, a cijena prava sitnica")
Train yourself to let go of everything you are afraid to loose. BLOG? http://www.dejankurel.info/blog Poslednja izmena od dkurel : 26. 07. 2008. u 12:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Koji dio ja ne kontam? Gmail forsira SSL (mada sam cuo negdje na DPTu da moze i bez) za webmail, za POP3 i SMTP se koriste kriptovani protokoli tako da ako saljem nekome mail koji je na Yahoo ili neki mail server koji nije u Srbiji - sta BIA/CIA/snajka mogu da uprate?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
133t
Master
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
majstor
Wrote a book
|
![]() Citat:
dkurel: Da, ali nadzor na gmailovim serverima ne moze da vrshi jedna BIA iz Srbije. To sto gmail moze da radi je zato sto tu uslugu dobijas dzaba. Ono sto sam htio reci je da oni (BIA) ne mogu snifati (tesko, sa skupom opremom ili cime vec, sto spada skoro u domen naucne fantastike) promet koji ja preko webmaila ostvaruje sa gmailovim serverima. I nemoj sad banalizovati toliko, jedan etheral analizira promet na 100 ili 1GB linku a ne na 100GB linkovima sa milionima konekcija i paketa. Routeri na takvim tackama su jako veliki i jako puno kostaju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Qualified
|
![]() problem je generalno u privatnosti podataka, ne u srbiji samo - stoga je ovo blagi offtopic, ali:
mozda te nece upratiti "na putu" nego ce ti isparsirati mail na serveru. kao sto rekoh - testiraj: salji nedelju dve mailove sa nekim keywordima i neces dugo cekati pre nego sto ti se reklame gle cuda bas sa tim keywordima pojave u mailbox-u. naravoucenije izvuci sam.
Train yourself to let go of everything you are afraid to loose. BLOG? http://www.dejankurel.info/blog Poslednja izmena od dkurel : 26. 07. 2008. u 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 01.09.2007
Hvala: 76
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Citat:
Omiljeno mi je kad na konkurs za posao stigne CV sa adrese tipa ivana_bezobraznica2hotmail.com(verujte mi,posao nema nikakve veze sa slicnim industrijama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Napisite rukom, cirilicom, na papiru, iscepajte papir, skenirajte i posaljite u nekoliko mejlova sa raznih adresa na razne adrese
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Upotreba Interneta u Srbiji... | glaspodrinja.com | Opušteno | 4 | 03. 08. 2009. 19:42 |