![]() |
#81 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]()
![]() |
#82 | |
novi član
Datum učlanjenja: 14.08.2008
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Citat:
"Da, ja sam" "Zovem vas iz D..glt..." "Odakle me zovete?" "...iz d...pt, stigao vam je nekakav CD, treba da platite carinu..." "Eh zamislite, a ja baš nešto o tome i čitam sad na netu, kakvu carinu, pa moj DVD je koštao manje od 20 e zašto biste ga carinili?" "...a...pa...zato što su nam rekli da pročitamo poslednju cifru na..." "To je šiping koji sam već platila karticom, zar ne vidite da je cena robe 19.25 dolara, to je oko 12 eura..." "...a..da...ali...mi moramo da vam naplatimo zato što vam to šalje firma a ne privatno lice..." " A šta to da mi naplatite?" "...pa...carinu." "Aha, a koliko to košta?" "Na ceo iznos, cena CDa i shipping...Oko...5, ne 6 hiljada..." "Dinara?!!" "...a...da." "Pa da li ste vi normalni?! Pa to je preko 100 dolara! DVD kosta samo 19! Uz to sam i shipping već platila!!!" "pa, ja sad ne znam, ovaj...tako su nam rekli..." "...ko vam je to rekao?" "Pa...nadležni, ne možemo vam dati CD ako ne platite carinu." "E pa ja necu da vam platim "carinu"" "Onda morate da vratite CD" " Pa i nije kod mene, kod vas je" "Onda cemo ga mi vratiti" "Pa vratite ga, ja necu ništa da vam platim! Sram vas bilo!" "..." KRAJ. I evo, sad popunih povratni formular na Amazonu...i nek ide sve dodjavola! ![]() Poslednja izmena od Ilija Studen : 14. 08. 2008. u 16:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() btw kome se uopste zaliti oko ovog kretenizma ? ovaj zakon ce ostati na snazi sve dok neko ne digne halabuku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() @Anime: Dobrodošla u Srbiju na internetu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Ono sto ce se desiti nakon dovoljnog broja povrata robe je da ce Amazon i slicni prodavci fino prestati da rade isporuku za Srbiju i problema vise nece biti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ He, he, tačno tako će i biti. A da kontaktiramo Božu Đelića, on se jadan polomi sad oko nauke i tehnološkog razvoja, pa da vidimo kako se u tu modernu sliku Srbije uklapaju carine na knjige sa Amazona?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
majstor
Wrote a book
|
![]() A da se neko zali upravi DHL-a za Srbiju ili kontaktira nekoga visheg od te tjurke sa telefona?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ne mogu da naplate carinu na CD koji kosta manje od 20 evra.. mogu eventualno da naplate "troskove" shpedicije, ali carinu nikako ne mogu..
![]() |
#89 | ||
novi član
Datum učlanjenja: 14.08.2008
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Citat:
![]() Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Off Topic: Anime, odlično napisan dijalog, kao da sam bio tamo ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koja banka za preduzetnika? | mLAN | e-Business | 68 | 02. 02. 2011. 12:22 |
koja je ova aplikacija (dnevnik.hr video player) | Nemanja Avramović | Sva početnička pitanja | 1 | 10. 04. 2008. 02:19 |
Baza drzava i gradova | kodi | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 6 | 11. 10. 2007. 21:16 |
Funkcija koja pretvara Š u S ? | Peca | PHP | 2 | 12. 10. 2006. 14:33 |