Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#21 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Mislim da bi bilo fer reci da je u pitanju template (ako mi je promakao taj podatak, izvinjavam se) ili je ipak rip off?
http://altushost.com/web Uz rizik da napravim reklamu ovoj firmi, khm.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() uu fin RIPoff
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() U pitanju je Joomla (The Moment) template:
http://demo.gavick.com/ Tehnicki, i nije ripoff, ako je kupljen template.. [irony]Ali ako nije placen za ovaj slucaj, mislim da bi sud trebalo da se pozabavi time.[/irony]
Năo quero mais seguir um só caminho Poslednja izmena od MorenoArdohain : 18. 08. 2008. u 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 06.06.2007
Hvala: 2
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() [quote]
Citat:
Odgovor je da postoji membership, ali ne sud nego ja licno. The Moment ver. 1.0.1x i Gomuproject ver. 1.5x , a kad je Gavic u pitanju, prijavljeno na različite domene. U svakom slučaju havala ti jer da nije bilo tvog posta moguće da bih pomenute templejte koristio i za druge domene i time kršio Gavick-ov Terms and Conditions. S obzirom da je ovaj posao plaćen = nula valute, opredelio sam se za free_varijantu, tako da mi predstoji editovanje CSS-a. Da ne bude zabune, otvaranjem ove teme nisam tražio mišljenje o izgledu sajta, nego: Citat:
Najkorisniji post bio mi je od Jelene Mickic, koja je tačno, objasnila nedostatke i mane sadrzaja sajta. Poštujem vrlo tvoj profesionalizam, a i autorsko pravo jer sam i sam vlasnik 3 poslovne aplikacije, od kojih su 2 u funkciji, registrovane kod Jugoslovense Autorske Agencije. Gde bi nam bio kraj kad bi svi o tome vodili računa. Pozdrav.
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Smjestaj u Beogradu ? | ZeroStyle | Opušteno | 6 | 04. 12. 2007. 02:20 |
Camac u beogradu? | cvele | Opušteno | 1 | 25. 05. 2007. 16:21 |