![]() |
#21 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
хардвераш
Qualified
Datum učlanjenja: 04.01.2007
Hvala: 4
25 "Hvala" u 10 poruka
![]() |
![]() Off Topic: Приметимо како је стручно избегао да одговори на питање. ![]()
2 članova zahvaljuje filmil za poruku: |
![]() |
#24 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Ovo su neki francuski Turci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ja sam još uvek momak
![]() Posle toliko vremena gamerske apstinencije jedva čekam da odvalim far cry 2. A to u vezi vremena ispred kompjutera.... pa ionako kada ne radim onda sednem pa gledam TV... zar nije igranje neke dobre igre aktivniji i kvalitetniji odmor od blejanja u TV gde se cela interaktivnost svodi na to "ako ti se ne sviđa - prebaci na drugi kanal"? Meni je posle završenog posla često žao što sam toliko umoran da nemam snage da igram neku igru.
![]() |
#26 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Off Topic: igranje igre bas i nije odmor? ili jeste? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
expert
Grand Master
|
![]() bolje da kazem ja no neko drugi:
go out ![]() izadjite s zenom/devojkom u park/restoran/whatever recimo da nikad nisam bio lud game manijak, al sam zato jedno vreme svo slobodno vreme trosio na naucne i naucno popularne filmove em se zabavljam, em sto volim da ucim, em ja uz njih odmaram ALI pronasao sam i druge nacine da odmaram ![]() kako se nema vremena za sve, jednostavno smanjujem vreme koje provodim za kompom [irony]sto se da videti po sve vecem broju mojih postova [/irony] P.S. opet, da me ne shvatite pogresno, vidim da su ovde ucesnici 'povremeni gamer-i' u cemu ne vidim nista lose i cak i da su ovisnici - opet je to njihova stvar, daleko od toga da popujem nekome ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja u trenucima dosade kad mi se ništa ne radi a nemam neki drugi način da bolje iskoristim vreme igram šah online i to je jedina "igrica" koju igram, mada i tu može lako da mi ode gomila vremena.
Igrice su zarazne i zato ih i ne instaliram na komp. Poslednju igračku fazu sam imao 2004-2005 kada smo teške vojničke dane u civilnoj vojsci prekraćivali sa dobrim starim Quake2 u mreži. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Josh malo, josh malo pa ce StarCraft 2 to je igra za koju kupujem novi komp
![]()
2 članova zahvaljuje LiquidBrain za poruku: |
![]() |
#30 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() "ja ne igram igre, to je gubljenje vremena", rece i nastavi da gleda youtube, 5. sat za redom
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|