|
Flash Flash, actionscript |
|
Alati teme | Način prikaza |
26. 08. 2008. | #21 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Ne, ali stvarno ne vidim poentu teme pošto mi deluje kao followup neke davno zaboravljene advocacy diskusije sa ES-a.
26. 08. 2008. | #22 |
Siva eminencija
Grand Master
|
Off Topic: Advocacy sa ES-a se ne zaboravlja |
26. 08. 2008. | #23 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Mister, to nema veze sa advocacy, to sto si ti ustao na levu nogu i za sta te zabole, je druga stvar. Ti si se bar nacitao tih blogova i ostalih tekstova, na celom netu vec godinama ide prica kako ce "kada izadje nova verzija flasha, da potpuno preuzme web" i da ce da "umre html", to nije izmislio niko sa ES, to je globalna prica.
Prosle su godine, nista od toga se nije desilo, ako izuzmemo youtube, koji opet radi video kroz flash sto i nije bas ono sto je flash trebao da bude, ali hajde da ne zakeram. Postavio sam vrlo jednostavno pitanje, i vec 3 puta naglasavam da ne pitam da li se nekome svidja ili ne, vec da li je postao ono sto su govorili da ce da postane. I to uopste nije prica "I told you so", ja uopste nisam ni govorio ranije da ce flash da pukne ili nesto slicno, pa da bih mogao sada da govorim "I told you so". Predlazem da se sledeci put umijes, popijes kafu, probudis... pre nego sto pocnes pricu kako te zabole.
26. 08. 2008. | #24 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Sorry, samo mi cela tema zvuči kao isterivanje pravde i u fazonu: "Hajde, hajde! Da li je Flash ispunio očekivanje? Hajde, hajde sad! Reci... Hajde" Možda ti to nije namera, ali meni tako zvuči.
Što se samog Flasha tiče - radi posao u situacijama kada HTML nije dovoljan plus ima odličnu zastupljenost (dostupan je na 95%+ računara, zastupljeniji je od JavaScripta prema statistikama koje sam ranije gledao). Šta ti treba više od toga?
26. 08. 2008. | #25 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Pa sad, hajde... naterao si me da procitam sve svoje poruke od pocetka, nigde nisam video taj fazon koji ti vidis, niti sam tako mislio, niti sam ja uopste flash hater... ali nebitno, da se ne nastavljamo.
26. 08. 2008. | #26 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.01.2008
Hvala: 14
29 "Hvala" u 21 poruka
|
Pa, recimo da se sveo na pravu meru kao jedan od alata. Problem je više u onima što u svakom novom programu/gadgetu vide the second coming of Jesus nego u samoj alatki/igrački. Retko kad je nešto u toj meri revolucionarno da potpuno zameni prethodne inovacije. Čak ni internet, u čiju apsolutnu revolucionarnost niko ne sumnja, nije još uspeo da u potpunosti zameni tv i štampu.
|
27. 08. 2008. | #27 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Ne smeta mi naravno.
Po meni radi se o jako korisnom alatu ali na kraju nije bilo kako se ocekivalo. |
27. 08. 2008. | #28 |
troll mode
Wrote a book
|
97.37% korisnika Furke ima instaliran Flash na racunaru, sam sajt ne koristi Flash tehnologiju kao primarnu, postoje neki mini detalji koji su u flashu
|
01. 09. 2008. | #29 |
devigner
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 06.06.2008
Hvala: 3
3 "Hvala" u 2 poruka
|
Po meni, flash 'ispunjava' ocekivanja i to sjajno, i tu je da bi ostao ... barem jos minimum par godina. Videcemo
Izjave od pre par godina, tipa, da ce flash zameniti html su u najmanju ruku smesne ... sto sa druge strane veoma dobro oslikava osobu koja to izrice ... ili je zaludjeni fanatik ili nema pojma o cemu prica poz. |
08. 09. 2008. | #30 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
@nixa
Da se setis ti mog pitanja od pre jedno... pa ... 6god sigurno (mada mozda i vise).... Kada si zadnji put nabasao na neki flash sajt na googletu, a da te link nije odveo na intro ili pocetnu stranu nego na content koji ti treba? |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
FLASH i SEO | El Colonel | Marketing i SEO | 15 | 01. 11. 2009. 17:24 |
Flash | GuitarMan | Sva početnička pitanja | 10 | 24. 07. 2009. 19:51 |
Flash zez | MrSteel | Flash | 10 | 14. 09. 2007. 11:41 |
Flash pop-up ali... | Goran Cirkovic | Sva početnička pitanja | 2 | 28. 06. 2007. 23:22 |
PHP & Flash | Vokic | Flash | 4 | 10. 04. 2006. 15:03 |