|
IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ a i nije naivno, u Srbiji trenutno ima više mobilnih nego stanovnika. Uvođenjem iPhona značajno bi se povećala i baza Internet korisnika u Srbiji.
![]() A da, evo smislio sam i ja task za Slobu (kad odradi ove Dinketove), da vidi kad će PayPal da nas doda u ComboBox. ![]() |
![]() |
![]() |
"Hvala" mileusna za poruku: |
![]() |
#2 |
expert
Master
|
![]() Ja bih vise voleo da se prvo insistira na kompletnom uvodjenju iskljucivo elektronske uprave u SVIM drzavnim preduzecima i sluzbama bez mogucnosti da se radi drugacije. Znaci preko noci staviti da se samo elektronski moze naruciti izvod iz maticne knjige, podneti zahtev za sve dozvole i formulare staviti na sajt pa kad raja vidi da ne moze bez racunara da vidis kako ce svi da krenu da ga koriste i da se raspituju oko istih...
|
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje STELLANOVA za poruku: |
![]() |
#3 | |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
tesko... znas kolko raje nema taj kompujter + ne moze da si ga priusti Off Topic: ako je iphone merilo za razvijenost, onda biram da sam 3rd world country ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mister
Master
|
![]() Mislim da grešiš. Svako može da odvoji 200-300 evra za kompjuter. Potpuno druga stvar je ta što je predlog za uvođenje e-uprave neizvodljiv. Šta bi u tom slučaju radile na hiljade službenika koji se jedva služe sa pisaćom mašinom.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Slobodan speaking | Ilija Studen | Opušteno | 8 | 19. 05. 2006. 23:35 |