![]() |
#11 |
novi član
Na probnom radu
|
![]() Uglavnom koristi MSN za "poslovna" kuckanja, a Skype za audio.
ICQ sam nekada koristio, ali pošto mi prijatelji sada vise po MSN-u i GTalk-u, uglavnom su mi upaljena ta dva klijenta. Probao sam i sa Miranda klijentom, ali nije uspelo, recimo da volim da šaljem handwritings preko MSN-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Webeloper
Professional
|
![]()
![]() |
#13 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Predji recimo na Trillian 3.1, on je za ICQ protokol skroz ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^Trilian? Gubljenje poruka (narocito offline), konfuzija sa statusom (budem u privacy rezimu i svi me vide, budem online a za ostatak sveta sam offline) itd. Thanks but ... no thanks.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
novi klan
Professional
Datum učlanjenja: 03.02.2007
Hvala: 43
427 "Hvala" u 50 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^pidgin?
"Hvala" japan za poruku: |
![]() |
#16 |
profesionalac
Professional
|
![]() Koristim MSN (Windows Live Messenger) ali me uzasno frustrira, drop-ovane poruke su redovna pojava (meni ne stignu tudje, i obrnuto), bez ikakvog razloga.... Plus ispadi samog servisa...
![]() |
#17 |
Boban Karišik
Expert
|
![]() Skype only...
![]() |
#18 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() Licno nisam probao ali koleginica jeste i njoj icq vise ne radi nego sto radi. Doduse, icq joj nije mandatory tako da ona pidgin svejedno koristi.
Inace dok sam koristio linux probao sam sve moguce i nemoguce "all in one" klijente (gaim, kopete, licq) ... i naucio da ako zelis pouzdan klijent, moras koristiti originalan program koji ide uz taj klijent. Srecom ja osim icq-a i tu i tamo skype-a i nisam imao potrebu da palim bilo sta drugo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() Meni "Miranda IM" većinu posla odrađuje. Pokriva skoro sve protokole, malo je nezanimljiv interfejs ali zato radi i ne pegla s šarenilom i reklamama i ne znam čim...
![]() |
#20 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() p.s. da se ogradim, to sto si opisao mi se desilo samo jednom, i to kada su ovi iz ICQ-a menjali protokol, ali tada su svi 3rd-party messengeri poshandrcali. trillian je tada patch-ovan u roku od 48h, i reseni su ti problemi. mislim, nije da hvalim svog konja, samo kazem da me Trillian verno sluzi 4 god, bez ikakvih stucavica... i nisam nasao bolji, a isprobavao sam svasta. Poslednja izmena od Peca : 30. 08. 2008. u 16:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Google objavio rang listu najčešćih keywords po državama ... | Aleksandar Marković | Opušteno | 1 | 18. 10. 2007. 12:20 |
Zastupljenost Instant Messengera | MorenoArdohain | Web aplikacije, web servisi i software | 40 | 10. 03. 2007. 22:16 |