Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
U svakom slučaju, znaće se za par meseci ![]() Biće zanimljivo, pošto Firefox do skoro i nije imao mnogo konkurencije (u pogledu same aplikacije, ne udela na tržištu) na Windowsu, a sad počela trka sa svih strana (Safari, IE8, Chrome, Opera..).
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 04. 09. 2008. u 01:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Znam da je izbačena, time su i priznali da su se z... Ali onaj ko se jednom opekao na IE7 teško da će sad opet da ide da downloaduje IE7, tako da je masa ostala na IE6...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Mene interesuje što Google (ili neko drugi) ne izbaci neki addon za razne brauzere koji bi bio konkurencija Flash-u i Sliverlight-u. E to bi bio potez za notez, po meni. Ovako, Chrome.. šta znam, da ne bude "yet another browser"
![]() Mislim, Adobe ima Flash kao dodatak za razne brauzere i to radi sasvim lepo, na raznim sistemima. A isto i MS radi sa Silverlight-om (i ne sumnjam da će de Icaza i ekipa uspešno da završe port za Linux (i druge sisteme) - Moonlight). Tu je potrebno open source rešenje.. da bude konkurencija. Mislim da bi to rešenje privuklo dosta ljudi (koji danas možda nisu baš "raspoloženi" ni za Flash, a ni za Silverlight iz tih razloga). Doduše, treba imati onda i dobre dizajnerske alate..
"Hvala" degojs za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Google Chrome Frame kao Plug-In za IE | vlada.jerkovic | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 02. 10. 2009. 00:37 |