Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.01.2008
Hvala: 14
29 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Ne ulazeći u to da li je ok ili ne hackovati sajtove, ovde bih dodala da nije samo stvaranje monopola problem. Filozofije tipa rast po svaku cenu, veliki jede malog, slobodno tržiste=slobodno lovište, itd. padaju u vodu onog trenutka kada se te isti giganti nadju u buli (nedavni primeri u US). E, onda iznenada nema više kapitalizma nego na scenu stupa korporativni socijalizam: mi smo suviše veliki da bi propali, pa toliko ljudi će ostati bez posla, gobalna ekonomija je u opasnosti, bla, bla... To sve na kraju plaća taj isti mali poreznik što bi najradije išo' na pecanje ako može.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() samo da napomenem, ja smatram da je hakovanje bilo kog sajta 100% losa stvar. Ali isto tako smatram i da je policijska brutalnost uzasna stvar, pa mi je ipak bilo malkice drago kad sam gledao kako je Vucic dobio po ledjima.. eto, znam da nije lepo od mene, ali sta ces..
![]() |
#3 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.01.2008
Hvala: 14
29 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hakovan sajt RTS-a | mileusna | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 27 | 04. 07. 2010. 05:21 |
Microsoft MAPS | rex | e-Business | 20 | 05. 02. 2010. 16:05 |
b92 hakovan! | jasmanac | Opušteno | 17 | 27. 09. 2009. 00:52 |