![]() |
#21 | |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Off Topic: Zato sam ja seljak zaista skinuo zastitnu foliju koja je pocela da se odlepljuje na krajevima na mom starom HP-u (na masci kod tastature a ne na monitory doduse). ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() Verovatno ce pasti mat, ali jos uvek se malo dvoumim posto vidim da novi Macovi ( i notebooci i desktopi ) postoje samo u glossy varijanti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ gde to vidis , sto se tice iMac-a ne primecuje se taj glossy kao sto je inace ... a na mbp imas glossy i ne glossy varijantu,
![]() |
#24 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() U firmi imamo dvadesetak iMacova(24''), pola belih (stariji model) - koji imaju mat ekrane i pola ove novije modele u aliminijum kucistu koji svi imaju glossy.
A u apple storu, iMac je moguce kupiti samo sa glossy ekranom. Stvarno je mali reflection na njima i boje su jaceg intenziteta na glossiju nego na mat ekranima. Ali svetlo u offisu je poprilicno kontrolisano, ali i pored toga se vide refleksije kada sedite ispred ekrana sebe i malo prozora... Axa uspeo sam da nadjem MBP je i dalje dostupan u obe varijante ekrana... dodjavola ![]() bottom line i dalje nisam blize resenju... Poslednja izmena od artur_dent : 06. 10. 2008. u 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() iMac ekrani su odlicni i ne vidi se refleksija puno, ali crni obod ekrana je kao ogledalo, upravo gledam u njega i nervira me svetlo iz susedne sobe...
![]() |
#26 | |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() ^To je slučaj i sa nekim mat monitorima (npr. Samsung) - da je taj crni okvir takav, za moj ukus malčice suviše refleksije po istom.
I ja lepo uzeo onu crnu traku i zalepio po okviru -- rešen slučaj ![]() ![]() Zato ja volim svoje PC krntije - ne moram da brinem kako izgledaju. Mislim da je teško naći Mac sa takvim rešenjima ![]() Citat:
![]() |
![]() |
#27 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ![]()
"Hvala" ivanhoe za poruku: |
![]() |
#28 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Doduše, Godža je prelepio lampicu od AirPort Express-a koji mu je u sobu, ali ne verujem da bi to uradio laptopu ili desktop mašini.
![]() |
![]() |
#29 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mozda ima neki cover za iMac
![]() ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Gde kupiti polovni Mac | jasmanac | Opušteno | 4 | 12. 05. 2006. 08:50 |
Koju fax masinu "all-in-one" kupiti? | jasmanac | Opušteno | 7 | 15. 03. 2006. 12:17 |
Gdje naci & kupiti skener velikog formata? | Milos Vukotic | Opušteno | 6 | 01. 02. 2006. 23:11 |
1.99 goddady, greota ne kupiti. :) | [nq] | Opušteno | 2 | 15. 09. 2005. 23:58 |