IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() Da li ce neko da bude u Paris-u 9 i 10 decembara na LeWebu08? Bice interesantnih prica, a uvece mozda i da prosvrljamo (mogu da budem vodic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Jako fino bi bilo overiti to, ali mislim da kada bih i dosao u Paris da bih pre otisao na Isis devetog i Against Me! desetog. :P
http://www.last.fm/events?c=76&m=108...day-09-12-2008 Enivej, zaista ima par zanimljivih ljudi za cuti, ali vecina me ne interesuje ni iz daleka. BTW karta je 1250€ — ****in' 'ell... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() da karta im je malo jača ... 1500 e normalna cena ...
![]() |
#4 |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() Da karta je malo "vise" jaca. Iz tog razloga nisam ni bio na prethodnim, a ove godine sam dobio blogersku akreditaciju pa ono.. ostalo mi samo TGV Strasbourg-Paris-Strasbourg i spavanje koje u principu mogu da pokrijem spavajuci kod jednog ortaka
![]() Kako god, ako ima nekoga u to vreme javite se da se prosvrljamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 18.11.2006
Hvala: 0
16 "Hvala" u 10 poruka
![]() |
![]() Postoji mogućnost da će ići jedna ekipa iz Hrvatske. I'll keep you posted...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
danica radovanovic
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 17.12.2007
Hvala: 2
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() isla bih da cujem david weinberger-a i joi ito-a. manje vise -isto kao prosle godine.
avaj, opet helen fisher i paulo coelho, otkud oni sada? loic ih je jurio zaporavo prosle godine u davosu na WEF, vidim da dolazi matthias lufkens. akreditacije?
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
streaming Le Web 3 - Paris | blogowski | Linkovi | 3 | 14. 12. 2006. 22:17 |