Istine i zablude Sve što ste ikada želeli da znate o ... a niste smeli da pitate, ili niste imali koga da pitate ili vas je neki "znalac" opasno slagao :) |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Postoji tu jos jedna caka, kada placas, obicno placas svojom karticom i ako imas 500 domena, svi su na jednom accountu, pa po defaultu upisuju kao vlasnika domena podatke sa account-a ili sa kreditne kartice. Da bi to izmenio moras po registraciji da odes na "izmena domena" pa da unosis druge podatke, pa submit, pa cesto nema vremena za to vec ostavis po defaultu, pa ako klijent insistira - promenis.
![]() |
#2 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Jel mozemo da dobijemo i spisak providera? Mislim ... imam neke trademarked domene pa rekoh da ih regujem kad ce vec tuziti njih a ne mene
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Savet za konfiguraciju | trazimcuruzabrak | Hardware | 2 | 10. 09. 2010. 23:15 |
php app za email - potreban savet | [nq] | PHP | 1 | 26. 04. 2010. 12:13 |
Dadam se, ... koristan link | bginfo | Web site, dizajn i multimedia | 0 | 01. 04. 2009. 01:28 |
Prijateljski savet | nowak | Sva početnička pitanja | 9 | 28. 03. 2008. 09:30 |
Domain Registrant API | dinke | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 4 | 02. 11. 2005. 11:59 |