|
![]() |
#1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 28.01.2008
Hvala: 10
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Imam ovako:
korisnici.xml Kôd:
<?xml version="1.0"?> <xml> <head> <title>Naziv</title> </head> <select> <query>SELECT * FROM users</query> <limit>10</limit> <columns> <column> <name>Korisnicko ime</name> <db>username</db> <width>300</width> </column> <column> <name>E-mail adresa</name> <db>email</db> <width>200</width> </column> </columns> </select> </xml> I sad vamo sam kroz: $xmlData = new SimpleXMLElement($xmlFileData); pokusavam da napravim da mogu vrlo brzo kroz xml praviti sifarnike i sl. Dodao sam ovo: $query = mysql_query($xmlData->select->query) or die(mysql_error()); $limit = $xmlData->select->limit; while($a=mysql_fetch_array($query)){ $podaci[] = $a; } I to je ok. Eh sad kako bih ne znam napravio da mogu ovako: Ako ima tamo dodane tri <column> da ide u tri kolone, da prikaze lijepo kroz redove. Probao sam kroz echo "<table....>"; foreach ... { pa onda <tr><td>i sl </td></tr> } echo "</table>"; Ali ne ide bas pa nemam pojma kako bih mogao... kroz for petlju sam pokusao da dodajem <td></td> kako bi se dodavale kolone i sl. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 28.01.2008
Hvala: 10
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Rješio.
Ako koga zanima tri foreach petlje. |