|
Hardware Hardware reviews i preporuke |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Planiram da pazarim neku od onih igračkica kao što je Asus eee. Ima li neko neki od ovih uređaja i kakva su iskustva?
Asus Eee Acer One MSI Wind Namena bi mu bila da ga nosim sa sobom kada generalno nema potrebe da nosim notebook, ali eto, ipak da mi se nađe nešto pri ruci ako zatreba (Marfi nikad ne spava). Znači recimo jednodnevni odlasci do Beograda, letovanja ili slična izbivanja van kuće. Moguće je da bi čak neki telefon sa query tastaturom i WiFi konekcijom bio dovoljan za ono što meni treba, mada opet nije zgoreg da imam i "pravi" komp. Nekako mi je Asus eee od ~200EUR najviše odgovara po cenovnom rangu za ono za šta bih ja koristio ovaj uređaj, mada deluje kao igračka. Ovi drugi se već približavaju cifri od 400 EUR (doduše sa WinXP) što je već cifra za koju se može kupiti i pravi notebook. Takođe mi se čini da je Eee i najlakši od pomenutih modela što takođe igra bitnu ulogu. Težina za Acer One varira, negde piše 900g, a negde 1,25Kg?!? Poslednja izmena od mileusna : 28. 10. 2008. u 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Ja planiram da uzmem eeePC ali se moji razlozi dopunjuju na tvoje time što ću ga koristiti da noću svlači torente i rapidshare, pošto mi je desktop računar u sobi gde i spavam pa zuji noću.... ali čekam da se pojavi 901 jer ima veći monitor od 701 i podržava rezoluciju 1024 bez dodatnih hack drivera...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Mala napomena: znajuci ovdasnje distributere, EEE 901 ce kostati oko 400e, i to pod uslovom da ga uopste i uvezu.
![]() |
#4 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Ja koristim FJ lifebook p series.
Zadovoljan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderator
Knowledge base
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Pa veci je mozda za 1'' (ako i toliko). Jedino ako si cenovno mislio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
Knowledge base
![]() ^ Da, i cenovno i po izradi i performansama... to mi trenutno nije potrebno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Onda je 700ka po meni best buy!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Meni bi za par dana trebalo da stigne MSI Wind U100. Nisam neki fan MSI-ja, ali naslušao sam se lepih priča o ovome, preneću utiske kad se budem malo poigrao.
![]() |
#10 |
Ivana Jurcic
Datum učlanjenja: 07.07.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() I ja sam u sličnoj dilemi šta uzeti a da ne bude preglomazno za žensku tašnu :))
Bacila sam oko na Dell Inspiron Mini 9, nekako mi je bas sladak - mada kad ga uporedim sa MSI Wind U100 čini mi se da od MSI-ja dobijem više po skoro istoj ceni - veci storage i displej od 10".
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
PHP pomoć | Latino Discovery | Sva početnička pitanja | 23 | 16. 11. 2009. 14:08 |
Stopping development on Google Notebook | Milos Vukotic | Web aplikacije, web servisi i software | 10 | 14. 02. 2009. 09:43 |