|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 07.02.2006
Hvala: 32
44 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Da li je moguće primati adsense čekove na agenciju? Pretpostavljam da jeste jer vidim da kod otvaranja naloga ima opcija "Business".
Trenutno primam kao fizičko lice što nije dobro zbog poreza. Pokušao sam da promenim informacije o nalogu ali vidim da je "Payee name" disejblovan za izmenu pa pretpostavljam da je potrebno otvoriti novi nalog. E sad znam da ima neka fora sa jednim nalogom po fizičkoj adresi na koju stižu čekovi, što meni pravi problem jer mi je adresa stanovanja ista kao agencije. Ima li neko savet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() City = Ulica
Ulica = City Adresa nije vise ista :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
old school
Professional
44 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja mislim da treba za te stvari da kontaktiraš AdSense support da ti promene podatke na nalogu, mislim da to čak negde i piše u Helpu.
Edit: How do I change my payee information? Changing Your Payee Name Form Am I a Business or Individual account? Dakle, ono što se kaže, RTFM! ![]() Poslednja izmena od mileusna : 29. 10. 2008. u 16:38. |
![]() |
![]() |
"Hvala" mileusna za poruku: |
![]() |
#5 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() kontaktiras support i oni ti promene adresu, ponovo posalju ono pismo za verifikaciju adrese i to je to, radio sam ja to
![]() |
#6 |
old school
Professional
44 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() I gde ste unovcili? Ovi u Intesi nisu hteli da mi prebace na devizni agencije. Kazu da je to cek na fizicko lice i da mora da ima moje ime i prezime a ne naziv agencije ... !?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Moraćeš otvoriti novi nalog na agenciju ako hoćeš da ti šalju na agenciju, i obrnuto.
![]() |
#8 |
old school
Professional
44 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Pa i uradio sam to. Ali ovi u Intesi (jednoj u Pancevu) na salteru nisu hteli da mi prime cek (Cek je na agenciju a oni tvrdi da je to cek na fizicko ?!). Poludeo sam kad mi je rekla "nece to moci kako ste vi zamislili" ! Ja "zamislio"
![]() Poslednja izmena od kaizen : 03. 04. 2009. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
old school
Professional
44 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Vrlo je moguce da ova na salteru nema pojma posto mi je rekla da sam prvi koji tako nesto "trazi" ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Može na agenciju, ja sam radio, samo ćeš se neprijatno iznenaditi provizijom ino banke u Intesi.
![]() Imaš na sajtu Intese zahtev za realizaciju čeka, popuniš to, lupiš pečat i predaš zajedno sa čekom i to je to. Ali provizija... Poslednja izmena od mileusna : 03. 04. 2009. u 16:10. |
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje mileusna za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Program za turističku agenciju | Croll | Web aplikacije, web servisi i software | 10 | 25. 11. 2011. 13:42 |
[REŠENO] Broken link | akki | Regular expression i htaccess | 13 | 07. 09. 2010. 16:46 |
Legalan softver za agenciju | kaizen | Sva početnička pitanja | 13 | 19. 10. 2008. 00:33 |
[REŠENO] SQL u VB-u problem sa promenjivom | vidak | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 1 | 12. 10. 2007. 12:52 |