Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Inace, na temu same konferencije BizBuzz ja sam bio prisutan samo drugi dan, i mogu reci da je bilo zanimljivih prica. Kao najinteresantniju bih izdvojio pricu Tatjane Lukic - definitivno jedina prica iz "esnafa" koja ima zaista pravu upotrebnu vrednost. Jedva cekam da je Flylord okaci online sa ostalim video materijalom, da odgledam ponovo natenane.
Ostalo je bilo ok - bas mi je bilo drago da cujem pricu @mileusne, Ilija je dao interesantnu retrospektivu aC-a... Jedino mi je usi zaparao jedan detalj, mislim da ipak tu ima more than meets the eye ![]() Statement #1 - aC je nastao jer sam bio student i nisam mogao da priustim Basecamp od $10/month Statement #2 - razvoj aC-a je kostao $20,000 Malo tu mozda ima i poneke kontradiktornosti, ne? ![]() Poslednja izmena od bluesman : 04. 11. 2008. u 14:24. Razlog: premešten post iz druge teme, pa je samo promenjen početak da bi imao više smisla. |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ActiveCollab i Chrome | Mitrović Srđan | Sva početnička pitanja | 1 | 18. 11. 2009. 17:32 |
Kako otkriti kako je neko provalio u sajt | Aleksandar.Ilic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 41 | 21. 03. 2008. 22:45 |
activeCollab 1.0 Preview | Ilija Studen | Web aplikacije, web servisi i software | 64 | 08. 10. 2007. 23:13 |
activeCollab alpha1 | Ilija Studen | Web aplikacije, web servisi i software | 58 | 16. 08. 2006. 05:10 |