Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
kockar
Qualified
|
![]() DreamHost je ovih dana u totalnom autu...
http://www.dreamhoststatus.com/2008/...t-instability/ skoro 2 dana je dobar deo private servera u downu i to bez ikakvog komentara od DH...zip...nista...kao da su stavili kljuc u bravu i zapalili. Na nesrecu kod njih su mi dva plana, od kojih jedan radi normalno, a drugi ce uskoro napuniti 48 sati od kako se pozdravio sa svetom...samo da ga oporave i paljevina odatle |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ajd malo da ozivimo temu, posto sam primetio da mi account kod DH-a istice ovih dana pa rekoh sebi no ****ing way da ostanem tamo jos godinu dana (iz ciste lenjosti)
![]() @chegevara, ivanhoe Kako ste zadovoljni sa supportom kod webfaction.com? Ima li nekih drugih problema? Razmisljam i o mediatemple ali kontam da je malo overkill za moje licne potrebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Ja sam danas aktivirao Grid Service kod MediaTemplea. Na godinu dana, uz ukucan promo kôd (retailmenot), sa domenom koštalo 127€. Za te pare sam dobio 100GB prostora i mogućnost hostovanja 100 domena. Jeste overkill, ali sa druge strane košta oko 10€ mesečno, svi sajtovi su mi na jednom mestu, imam shell pristup i besplatnu telefonsku 24/7 podršku. Za sada zadovoljan.
![]() |
#4 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Šta sve preporučujete za učenje PHP-a | chandler | Sva početnička pitanja | 14 | 15. 09. 2009. 14:55 |
Maximalan i preporučeni broj fajlova u direktoriju | mb_sa | PHP | 17 | 27. 01. 2009. 22:01 |
google.co.yu preporučuje francuske feedove? | pcigre | Opušteno | 0 | 09. 04. 2008. 01:00 |
Hosting od 100MB koji je velicine 88MB !!! | shoba | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 8 | 27. 09. 2005. 00:22 |