Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 08.02.2006
Hvala: 2
6 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Reci mi molim te koliko trafika dnevno imas, koji ti je prostor neophodan, koliko ti zauzimaju baze.
Sta ti je potrebno od administracije na serveru, neki panel. Mi obicno neradimo postavljenje nikakcih cp-a sve ide preko ssh osim phpmyadmina. Mozda mogu da ti ponudim neko resenje, za sada nista neobecavam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Mesečno imamo oko 150+GB protoka + za dowload backupa i prebacivanje istog na druge servere.
Imamo 3 baze (galerija, joomla i smf, ukupno oko 300MB). Resurse (ram, cpu) žderemo prilično! Od administracije mi kad jednom sve legne i radi kako treba, ne treba ništa... Ono što radi ja ne brčkam. Ako trebam nešto da pomerim (neke fajlove) ili odradim, googlam pa radim preko ssh-a. edit: što se protoka tiče, to može da se smanji... Stvari koje su za download možemo da izmestimo na neki jeftini host koji bi služio samo za dl.
Kotler je bio u pravu. Ko radi srcem nema konkurenciju. Poslednja izmena od pcigre : 10. 01. 2009. u 17:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Procenat od partnera | Ekvador | Marketing i SEO | 8 | 20. 03. 2010. 09:50 |
Tražim coworking space u Pančevu ili Beogradu | kaizen | Opušteno | 0 | 28. 04. 2009. 15:33 |
Tražim posao - junior C++ programer | rajko | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 12. 07. 2008. 22:51 |
Tražim programera | xman | Poslovne ponude i zapošljavanje | 3 | 30. 12. 2007. 16:29 |