|
![]() |
#1 | |
expert
Grand Master
|
![]() Citat:
![]() ovo je malo nize od onih fotki od malo pre (otprilike opet 2 000m), tu sam se setao u relativno tankoj bluzi a evo me onde na onom lokalnom vrhu: ![]() jedini problem je bio jaaaak vetar, a ne toliko temperatura sve zavisi dal stojis ili se kreces saveti za fotografe, posto znam da ih ima: - znamo da se baterije vise trose na hladnoci, ali ovde nije pomoglo ni stavljane rezervne baterije u unutrasnji dzep uspeo sam da malo zagrejem bateriju tako sto sam je stalno drzao u rukavici, stisnutu u saci onda, malo kasnije, promena baterija i opet isto ![]() - nosite UV filtre na skupljim objektivima jer se od ledenih pahuljica mogu desili neprijatne stvari - moja sigma (18-125) je vrlo brzo pocela da skripuce od hladnoce pri fokusiranju, dok nisam imao problema sa kanonskim USM objektivima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Na balkanu Hrvati najbolji SEO majstori | trazimcuruzabrak | Marketing i SEO | 50 | 31. 08. 2011. 11:19 |
service koji otkriva koji je font koriscen u nekom logo-u | robi-bobi | Linkovi | 3 | 09. 09. 2009. 14:47 |
Zna li neko koji je ovo CMS? | Dzordz | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 24. 01. 2008. 20:01 |
digg like sajtovi na Balkanu? | ppavlovic | Marketing i SEO | 26 | 09. 11. 2007. 10:43 |
Po prvi put na Balkanu, a mozda i sire: NiiT SWEB - dodji i pokazi sta znas | Aleksandar.Ilic | Linkovi | 6 | 27. 04. 2007. 13:34 |