![]() |
#11 | |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 29.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Ne nego pravi pitanja za novi kviz "Da li si pametniji od djaka trecaka" , posto su mnogi dosli do zakljucka da je kviz "Da li si pametniji od djaka petaka" propao jer je bilo malo onih koji su stvarno pametniji od petaka
![]()
3 članova zahvaljuje Zero-Cool za poruku: |
![]() |
#13 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ne nego me dete pitalo pa sam odgovorio i ispostavilo se netačno.
Rekao sam mu da u gvožđu nema vazduha. Na dnu strane piše otprilike "vazduh je svuda oko nas, ima ga u drvetu, zemlju, gvožđu, jabukama... " (nigde se ne spominje kiseonik niti molekularna struktura, samo reč "vazduh", a mi odrasli znamo da vazduh nije samo kiseonik)
![]() |
#14 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Tako je, dao je 2 x 50 dinara.
![]() |
#15 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() E posle se zale kako prosveta ima male plate. Velika vecina bi trebalo da doplacuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
133t
Master
|
![]() Citat:
![]() i neko dobija pare da napise takav udzbenik? neko je dozvolio da to dodje do dece? neko to predaje deci i bas ga bole briga? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ to "zemlju" je moja greška u kucanju, nisam imao vremena da pričitam pre nego što sam kliknuo send
![]() A "u zemlji ima vazduha pa takvu zemlju zovemo rastresita" ?!?!? Inače objašnjenje za "vazduh u vodi" su "mehurići" koji se podižu, pa sam ja istom analogijom pokušao da mu objasnim iz gvožđa ne izlaze mehurići... pa sam se onda i ja pogubio... epilog svega toga je da je dete isto toliko zbunjeno kao i ja.
![]() |
#20 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() conica
![]() ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|