![]() |
#12 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nice try, nasmejao si me
![]()
![]() |
#13 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 22.11.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Puno srece u novom stanu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Bravo Srpko !!!!
E ima napokon da stavim tvoj search API ovde ![]() Ja sam mislio da sam dosadio i Bogu i ljudima sa tim stanom... posle 7 godina podstanarskog staza... napokon u svoj stan.
![]() |
#15 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 1
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Nek je sa srecom! Bas mi je drago
![]() De si uzeo?
E Logo Design Poslednja izmena od vukan : 08. 02. 2006. u 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Upravo su mi javili da sam dobio kredit, odobren je moz zahtev. Stan je vec kaparisan, 90 m2, sve zajedno sa troskovima kredita bice oko 80 000 eur. Novi Beograd.
Da ne pricamo o 7 godina, poslednja 2 meseca 90% mog vremena i energije je bilo psoveceno dobijanju tog kredita. Ni u jednom trenutku se nisam zapitao "da li se isplati", podneo sam dokumentacije u 3 prepune fascikle... i bio sam u fazonu: uradicu sve sto je potrebno, ako me odbiju - necu vise nikada da pokusavam sa bankama, bicu podstanar jos 5 godina i skupicu cash da kupim stan. Ovako je ipak bolje i ceo trud se isplatio. Ne znam sta reci... zivot je lep... ![]()
![]() |
#17 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Jao covece kako ti zavidim, ja sam od nesto pre Nove godine podstanar i nikakoda se naviknem.
Ajd iznesi detalje oko uslova kupovine i kredita, kvaka 22 i ostalog, posto je i meni to sad jedna od glavnih stvari koje moram da resim.
![]() |
#18 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 22.11.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 1
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() I kolko je rata na 80k, posto i je razmisljam da uzmem jos jedan stan, nego ne znam da l` za cash ili kredu
![]() |
#20 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Cestitke, blues! Neka je sa srecom! (Kad neko dobije pare, kaze se "u zdravlju ih potrosio", a kako se kaze kad neko dobije ili kupi stan?
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|