(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Djuki mislim da gresis jquery i jquery ui nisu namenjeni za iste stvari sa koje je namenjen ext, to smo vec rekli. Za tekve stvari je recimo dojo, a po meni extu u tome ne moze nista da prismrdi. Posle exta definitivno bi postavio yui pa tek onda, dojo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() He , jos jedna stvar koju nisam propratio
http://extjs.com/blog/2009/04/04/ext...beta-released/ odose ljudi u MIT licencu
![]() |
#13 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Citajuci malo diskusije na temu licenciranja skontao sam da nije tako strasno. Tj ako ne razvijas biblioteku u kojoj ces ukljuciti ExtJS ili ne razvijas IDE ili slican alat nemas problema sa licencama. Tj mozes je koristiti, ukljuciti u proizvod i nista ne moras otvoriti pod GPL ili slicno.
Sto se tiche slicnog frameworka nashao sam i Qooxdoo koji fino izgleda ali mi je nepoznat pa se nisam htio zezati (a mozda je dobar). |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() mnogo mi je prljav:
http://demo.qooxdoo.org/current/feed.../feedreader.js |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
jQuery hover | Ivan | Sva početnička pitanja | 3 | 23. 03. 2010. 14:24 |
extjs i nevalidna forma (Ext.form.BasicForm) | Aleksandar.Ilic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 9 | 18. 03. 2009. 10:42 |
Redizajniran jquery.com | kaizen | Opušteno | 13 | 06. 09. 2008. 14:29 |
ExtJS Developer | pentijum | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 07. 05. 2008. 14:19 |
jQuery i Ext | Ilija Studen | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 7 | 02. 03. 2007. 11:25 |