Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Mali update: izgleda da se problem odnosi samo na neke Telekom korisnike, nisu svi pogodjeni. Neki su prijavili da je problem nastao jos pre par nedelja, neke tek ovih dana pogadja.
Izgleda da postoji jos jedan simptom, a to je prekidanje i ponovo uspostavljanje konekcije, bez nekog vidljivog razloga (danas sam iskusio tako nesto, 10-ak prekida u razmaku od pola sata), s tim da je prekidanje ucestalije ukoliko se downloaduje velika kolicina podataka ili se koristi P2P. Cekam informacije od njihovog supporta.
![]() |
#12 |
član
Na probnom radu
|
![]() Moguće, ja nemam nikakvih problema (ni sada, ni pre par nedelja). Takođe sam u Boru kao i borstale...
Poslednja izmena od Aleksandar Mitić : 17. 07. 2008. u 22:58. Razlog: promenjen nick |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
133t
Master
|
![]() 15-18 jul, najavljeni maintenance u nocnim satima...
mozda je do toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Izgleda da su danas oko podneva reseni svi problemi, barem kod mene. Ne ponovilo se..
![]() |
#15 | |
Moderator
Qualified
|
![]() Citat:
Prvo navukli korisnike na nizu cenu a sad zavrcu pipu ![]() Avaj...
![]() |
![]() |
#16 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nije to slučaj
![]() Ne sme to da radi jerbo ide vrlo ubrzo još dodatnih interkonekcija ...
![]() |
#17 |
Moderator
Qualified
|
![]() Aaaa... pa nece oni dibiduz da secnu.
Samo malo da "prioritizuju". Mislim torrenti jesu zlo zivo za danasnje mreze, ali ne mogu da shvatim da, umesto da unaprede mrezu, oni "prioritizuju". Pa zasto imaju ADSL2+ infrastrukturu a i dalje nema ADSL2+ paketa (barem ne za nas obicne smrtnike) ? Nah, valjda se ja ne razumem u profit i tako to.
Train yourself to let go of everything you are afraid to loose. BLOG? http://www.dejankurel.info/blog Poslednja izmena od dkurel : 20. 07. 2008. u 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Ne radi mi ADSL već više od 10 dana
![]() Kad dođem kući mail proveravam mobilnim, a dial up palim samo ako gori pod nogama. Support je takav da mi preostaje samo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Meni se danima već ADSL jedva vuče. Kad nešto skidam (imam brzinu od 2 Mbps) skida nekih 130-150 kBps, što i nije toliko loše, ali nije ni kako treba, ali zato kad surfujem, ponekad po nekoliko minuta ne mogu da otvorim stranicu (a nije do sajta jer je kod svih sajtova isto). Užas :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ako download radi, ali za otvaranje strana treba vremena, moguce da su opet preoptereceni DNS serveri provajdera, probaj da koristis neki free DNS, tipa dynDNS, pa da vidis jel pomaze..
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Problem sa Telekom ADSL | pedjamusic | Opušteno | 15 | 30. 09. 2009. 14:27 |
Niže cene telekom ADSL-a u najavi | Mr.Paja | Opušteno | 21 | 01. 09. 2007. 22:50 |
Novi paketi i cene telekom ADSL-a... | LiquidBrain | Komunikacije | 47 | 15. 08. 2007. 19:38 |
Telekom Srbija kupio Telekom Srpske | cvele | e-Business | 22 | 16. 02. 2007. 18:04 |