Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dešava mi se u skorije vreme da u Firefoxu nemam ton. Tipa YouTube, Vimeo... ništa. Restart browsera je pomogao u par navrata, ali sada je izgleda potpuno "crko".
Sve savršeno radi iz recimo Google Chorma tako da je problem vezan baš za Firefox. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() A da li ti radi u safe modu (bez pluginova)?
![]() |
#3 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Off Topic: Da dodam, na Visti sam instalirao FF i odmah je stavio srpski jezik, kako da vratim engleski? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() @jasmanac, skini ponovo Firefox ali english verziju.
![]() |
#5 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Damn, kakva glupost.. ajd da je skinem..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Miljenko Rebernišak
Qualified
Datum učlanjenja: 05.03.2009
Hvala: 4
25 "Hvala" u 22 poruka
![]() |
![]() Imao sam i ja taj problem a zalilo mi se jos par njih da se to desava. Meni nije radio zvuk iz flasha ni u jednom browseru. U mom slucaju pomogao je restart racunara. Pre toga sam pokusao reinstall flash playera ali ni to nije radilo. Cudna stvar koju sam primetio u control panel>Audio devices da u tom momentu nije bila nijedna zvucna kartica prepoznata i instalirana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Reinstalirao sam flash player za Firefox i sada radi. Verovatno je u tome bio problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Say no mo'
Certified
Datum učlanjenja: 29.09.2006
Hvala: 40
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Imam i ja povremeno tih problema. Obicno restart ff-a pomogne... Mislim da mi se to desava uglavnom kada podignem ff odmah pri boot-u viste... kao da se ff podigne pre drajvera za zvucnu
![]() ![]()
![]() |
#9 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Mom drugu zvuk ne radi ako su mu uštekane USB slušalice, kada ih izvadi, resetuje FF sve norlmalno radi... Eto čisto da postoji trag i ovom problemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Meni se dešavalo da nestane zvuk, ali to samo kada odem na youtube... restartujem FF i kao u redu je onda. Da nije neka fkra sa flash pluginom?
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prenos slike i zvuka sa kompa na komp preko Flasha | istok | Flash | 1 | 03. 02. 2009. 01:53 |
Problem s prikazom u Firefoxu | noviKorisnik | Sva početnička pitanja | 8 | 20. 05. 2008. 20:47 |
CSS problem u Firefoxu | ivanhoe | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 26. 06. 2007. 12:27 |
Problem oko pozadinskog zvuka na sajtu | STELLANOVA | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 21 | 07. 03. 2006. 21:33 |
YaHoo! pretraga zvuka | nixa | Linkovi | 4 | 06. 08. 2005. 18:59 |