![]() |
#41 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ To sam i ja pomislio... Pa se sada malo "pravi lood" kao "nemam pojma ko je taj tip". Ne bi me uopšte iznenadilo.
![]() |
#42 |
kockar
Qualified
|
![]() Ne bih se iznenadio...malo je neverovatno da neko bude u fazonu registrujem domen i pravim sajt da ucenim nekog za kintu...jeste ovo srbija, ali malo je SF. Kladio bih se na varijantu: gazda se popismanio, dobio bolju ponudu i sad se pravi blesav...to mi je bre nekako logicnije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Zato se potpisuje ugovor, pa posle nema predomišljanja i rekla-kazala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
A joint a day
Master
|
![]() Citat:
U svakom slučaju, gazdin sin (koji je zadužen za posao sa njihove strane) se vraća za par dana sa puta pa ćemo videti.
![]() |
![]() |
#45 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ Jel' ima gazdin sin bar 100 kila?
![]() BTW, to sto je registrovao na svoje ime, ne govori nista o tome da mu nije "receno" da registruje domen. Ali da ne ulazimo dalje u teorije zavere, kao i sve kod nas "mož' da bidne, al' ne mora da znači" ![]()
![]() |
#46 | |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 20.05.2009
Hvala: 22
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() @Borstale, moje skromno misljenje je da ipak previše veruješ ljudima.
Pre nekoliko dana sam sedeo zajedno sa "ključnim" likovima ove naizgled čudne priče na jednoj proslavi u Boru (dok sam još bio dole naravno). Zvao sam te i slao poruke ali si verovatno bio prezauzet, ![]() Komentarisali smo i pričali o tome tom prilikom neobavezno i bez puno ozbiljnosti, ali nisam želeo previše da se mešam jer nisam znao da si ti angažovan kao alternativa. Mislim da ti svakako ne priliči to ali ajde ... Bio je prisutan i bivši predsednik opštine koji je komentarisao situaciju oko "opštinebor.com" od pre par godina i možda tu treba da tražiš "ključ" jer su "bivši" i Bora R. bili i ostali veoma bliski. Naravno veoma mi je žao što se nisi javio čak ni sutra kada si obećao ali si uredno pozvan. Naravno taj sajt niko ne može uraditi bolje od tebe u tom ćošku Srbije ali nema tu previše razloga za čuđenje. Čovek koji je bio u igri ne želi da ustupi svoje pozicije mada se slažem sa Mileusnom da je jedna kvalitetna predtužba stravično pametna stvar. Ako nisam ovim pomogao... nadam se da nism ni odmogao. Aktivnosti IT profesionalca i FL Web developera zavidnog ranga - recimo- stvarno ne idu sa političkim angazovanjem u bilo kojem agregatnom stanju. ![]()
![]() |
#49 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ništa nije dobro, kao dobar trač
![]()
![]() |
#50 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ja baš suprotno mislim, ako se neko odrekne svoji političkih stavova zarad nekog poslića tu i tamo, onda je obična jajara. Samo toliko.
2 članova zahvaljuje bluesman za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|