|
![]() |
#1 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Ne znam zašto, ali Slobin odgovor deluje konstruktivnije od većine prethodnih
![]() Svakako, skrenuta pažnja se može kanalisati i učlanjenjem u RNIDS, obzirom da "svako domaće pravno lice može biti član" - http://www.rnids.rs/sr/node/56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
expert
Master
|
![]() Citat:
Ne znam zasto ali Slobin (od)govor deluje kao i u proteklih 6-7 godina. Niko nije direktno kriv, niko nije odgovoran, sve je to za dobro interneta u Srbiji, izvucicemo pouke, promenicemo, potrudicemo se....sve u buducem vremenu. Hebem mu misa pa stvarno delujes i govoris kao da si na politickoj sceni Srbije godinama sticao iskustvo... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Slobo, da li ce i kada RNIDS zaustaviti/povuci ovi kampanju na doradu na osnovu "reakcija strucne javnosti" ili ljudi trebaju jos da reaguju?
![]() Cuo sam vec paralelu sa prosutim mlijekom, nego kampanja se moze zaustaviti. Poslednja izmena od zira : 06. 06. 2009. u 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
.RS - Redovan sex se nastavlja, ovaj put sa developerske strane | zira | Web aplikacije, web servisi i software | 35 | 13. 06. 2009. 00:23 |