08. 06. 2009. | #161 | |
Pušelja Predrag
Professional
|
Citat:
Informativne aktivnosti Troškovi provajdera 175,328.54 Troš.oglasa u novinama i casopisima 562,363.68 Troškovi za domen 1,213.68 Ostali troškovi za reklamu i propagandu 145,196.45 ---------------------------------------------------- 884,102 |
|
08. 06. 2009. | #162 |
Slobodan Marković
Qualified
|
@mileusna
Jebi ga ljudi, ajde malo pomerite prstiće po tastaturi i angažujte Google. Evo kako su izgledale cene na početku: http://www.elitesecurity.org/t297276-2#1805560 Pozdrav, Sloba |
08. 06. 2009. | #163 |
Slobodan Marković
Qualified
|
@blogowski
Troškovi provajdera se odnose na Internet za kancelariju i neke servere RNIDS. Troškovi za domen su verovatno troškovi registracije gTLD domena RNIDS. Ostali troškovi za reklamu su recimo štampanje Roll-Upa, postera i sličnih stvari koje se koriste na konferencijama za štampu, skupštinama RNIDS itd. Najveća stavka su troškovi objavljivanja najava u medijima o početku registracije .rs domena i rokova za preregistraciju sa .yu na .rs, kao i gašenju .yu domena. Pozdrav, Sloba |
"Hvala" smarkovic za poruku: |
08. 06. 2009. | #164 | |
Moderator
Expert
|
Citat:
E sad, da li sam ja kao direktor OR-a nesto prevideo ili ne... Mozda nisam obavesten... Ko to zna... Btw, lansiracemo po 3. jubilarni put na skupstini zahtev da se ukine dostava skenirane dokumentacije i opet ce ekipa da isparanoise skupstinu i opet ce da iskuliraju. Ali ja sam uporan i zaista me ne interesuje da cutim |
|
2 članova zahvaljuje torbica za poruku: |
08. 06. 2009. | #165 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Izvinite što vam kvarim temu ali zar ne može faksom da se pošalje ?
Nemojte mi samo reći da mora skenirana i nikako drugačije ??? Znam samo da se kod nas u RS dosta ljudi pali na patriotizam pa uzimaju rs domen iako je po meni nepotrebno skup (hoćemo i mi svoj me ili tv domen ) |
08. 06. 2009. | #166 | |
Slobodan Marković
Qualified
|
Citat:
Pozdrav, Sloba |
|
"Hvala" smarkovic za poruku: |
09. 06. 2009. | #167 | |
Moderator
Expert
|
Citat:
Ko nadje googlanjem neku odrednicu udruzenja ISP-ova u njegovom mandatu, dobije gratis domen od mene licno. Ps, Blues, nek ti Sloba kaze ko je sve iz UO glasao uzdrzano na skupstini... Nema tu sta da se lobira, prosto neki ljudi svoju paranoju cene vise od maltretiranja desetina hiljada korisnika... Ali moze im se, posto se ovaj bes koji je ovih dana bio zavrsi na praznjnju po forumima... pa tako do neke sledece haludze... |
|
09. 06. 2009. | #168 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
I <3 this game
09. 06. 2009. | #169 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
@torbica: znači i ti si padaš u trans? Ne znam, ja sam u sportu naučio jednu stvar: ako ne ide jednom taktikom, onda taktika mora da se menja što pre. Ako i posle 10+ godina ne ide fino, možda i treba da se nađe neko kao torbica pa padne malo "u trans", čisto da se probude ovi što dolaze tamo samo da popune broj.
p.s. Torbice, nemoj da mi Sloba bilo šta govori, kada počne da priča k'o Fidel Kastro... i Če-u je pobegao da ga ne sluša više Obećana je revolucija, ispala je neuspela agrarna reforma I nemoj više da me prozivaš, molim te, vidiš da ispadam lažov.
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 09. 06. 2009. u 02:40. |
09. 06. 2009. | #170 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
@smarkovic @torbica
Da li mozete nakon sledece skupstine da nam prenesete glavne razloge za ne ukidanje dokumentacije (ukoliko se ponovo tako izglasa) ? Koliko sam shvatio (pominjete MUP) glavni razlog je "internet kriminal" ? Voleo bih da se konsultujem sa par ljudi koji bi dali svoje strucno misljenje u vezi ovoga ... i eventualno Vam pomogao oko dalje inicijative za ukidanjem dokumentacije.
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
.RS - Redovan sex se nastavlja, ovaj put sa developerske strane | zira | Web aplikacije, web servisi i software | 35 | 13. 06. 2009. 01:23 |