|
Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Ama šta ste se zalaufali - čovek kaže "bez iskustva", a ne "junior".
Kaže i "mlad", a za to bi mogao da popije parnicu za diskriminaciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
expert
Master
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() ![]() Citat:
![]() "Za diskriminaciju kažeš? Je li bre, jesi ti mene našao da zajebavaš?"
![]() |
![]() |
#15 | |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Samo, ne sviđa mi se ni pristup tipa "ovo je Srbija, šta da radiš". Ako ne radiš ništa, ništa neće ni da se promeni. Ili je meni ovaj truli zapad potpuno isprao mozak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Mlad - spolna diskriminacija ili starosna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Webeloper
Professional
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#18 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 14.11.2008
Hvala: 142
129 "Hvala" u 67 poruka
![]() ![]() |
![]() Vozačka dozvola može da se podvede pod potrebne kvalifikacije. Uostalom i posao programera može biti terenski, jedan moj prijatelj, programer stalno putuje po firmama klijentima i uvodi im ili održava neki sistem. Možda nije uobičajeno ali može da se desi. Imaju u firmi službene aute.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Pa dobro moze da se zaobidje.
Treba da dize 25 kila na poslu i ukljucuje zavlacenje u tesne prostore blah blah. Sigurno se ni jedna zena nece javiti ![]() Inace ovako nesto je i bilo napisano na nekom oglasu za montera opreme itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() @DT: Pa ja sam prvi protiv pristupa "ovo je srbija, šta da radiš" ali samo ti objašnjavam da će još mnogo vode da proteče Dunavom dok ovde neko nekoga tuži za ovakvu diskirminaciju. Jednostavno ima prečeg posla, a taj "awareness" još se nije probio do mozgova. U zemlji gde sudski procesi i za najobičnije stvari traju godinama (mislim da smo jedna od zemalja sa najvišim stepenom zastarelih tužbi) tužiti nekoga za ovaj tip diskriminacije (pa čak i za bilo koji drugi trenutno) je obično gubljenje vremena i para.
Samo da ti ilustrujem kratko pa prekidam svaki offtopic: kada dođeš u prodavnicu ili na trafiku, ovde imaju običaj da ti stave čak i kutiju žvaka u plastičnu kesu. Ja u 99% slučajeva (osim kada idem u velike kupovine) odbijam bilo kakve kese i skoro uvek napomenem zašto ne želim kesu - "čuvamo prirodu". Da li treba da ti objasnim kako me gledaju kao najveću budalu? Neki mi se čak i smeju u lice (neke sam zbog toga čak i napušio), i sada zamisli ti tu kasirku kojoj ti treba da objasniš da to što je šef hvata za dupe nije normalno nego je diskriminacija i da treba da ga tuži.
"Hvala" bluesman za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potreban: UI designer, Front-end & Interactive & Web developer, System Administrator | Goran Bajazetov | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 10. 02. 2010. 01:08 |
Potreban web designer | razno | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 07. 09. 2009. 00:35 |
Potreban web designer | bluesman | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 13. 08. 2009. 00:03 |
Potreban freelance web designer | XORStudio | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 30. 06. 2009. 12:32 |
Potreban senior Web designer | skabit | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 26. 01. 2009. 12:37 |