Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#61 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 14.11.2008
Hvala: 142
129 "Hvala" u 67 poruka
![]() ![]() |
![]() Lep grafikon, ali treba ipak duži vremenski period da bi videli da li ce održati trend, jer se kreće od nule.
Srećno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() grafikon cega ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa uvek je takav grafikon kada se kreće od 0
![]() Mogu i ja da ti pokažem grafikon jednog sajta koji je još "strmiji" od ovoga, a u stvari kada pogledaš ta maksimalna vrednost je 150 poseta ![]() ![]()
![]() |
#64 |
Zepter Digital Media
Professional
Datum učlanjenja: 13.01.2009
Hvala: 10
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Grafikon saobracaja... Svaka crta oznacava 50 gb
![]() |
#65 |
Zepter Digital Media
Professional
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Novi servis na http://www.putshare.com - FREE RapidShare Leech - to znaci da ukoliko imate premium nalog kod nas, a zelite da skinete neki fajl sa RapidShare-a postavite link tog fajla, i povucete ga kod nas, da bi ga na kraju brzo i jednostavno potpuno Free downloadovali od nas
![]() |
#66 |
Zepter Digital Media
Professional
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Pozdrav,
http://www.putshare.com ima par novih servisa... -Torrent downloader, tj uploadujete torrent file i nasi serveri ce sami downloadovati zeljene fajlove a nakon zavrsetka jednostavno mozete da ih skidate sa putShare.com -RapidShare.com leech - sto znaci da besplatno mozete da downloadujete RS fajlove -HotFile leech -MegaUpload leech Ukoliko zelite da testirate servise, registrujte se i ukucajte coupon code "putshare" bez " " - bice Vam odobreno trodnevni test nalog. Ocekujemo prve Vase utiske i komentare...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|