![]() |
#21 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 17.09.2008
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() lol, ja nisam kupovao od Pakoma a opet mi stize spam od kameleona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
član
Certified
|
![]() getel.rs stize poprilicno cesto... (nikad nista kod njih nisam kupio)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Mislim da nema potrebe da se nadmudrujete sa "Jao, nisam znao!" spamerima. Tržišna inspekcija je prilično efikasna - dan pošto sam ga prijavio, jedan spamer me je zvao da mi preti batinama
![]()
![]() |
#24 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2005
Hvala: 21
70 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() E ovo je super: kako to radiš? Proslediš spam mail negde? Kome? Kako?
![]() |
#25 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Pozoveš 2699-610, i prijaviš da firma ta_i_ta kršti odredbe Zakona o oglašavanju, konkretno čl. 9 (zabrana pojedinačnog oglašavanja ličnim obraćanjem). Pre toga možeš i da skokneš do sajta APR-a, kako bi izvukao što više podataka o firmi koju prijavljuješ. Posle će ti se javiti inspektor, kome ćeš detaljnije opisati o čemu se radi, i koji će da ti kaže gde da forwarduješ mail.
7 članova zahvaljuje Dušan Dželebdžić za poruku: |
![]() |
#26 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Imajuci u vidu da sam zaposljen u Pakom Internetu, koji vodi projekata kameleon.rs, vrelo radu cu ovde ili na 064/612-512-4 tj. milos.vucic majmunce pakom.com odgovoriti svima u vezi slanja mailova u ime pakom.com odnosno kameleon.rs.
Ukratko, u Pakomu sam zadnjih godinu dana, tako da za period pre toga ne garantujem kako su se mailovi skupljali. U zadnjih godinu dana, svaka prikupljena adresa je legitimno upisana u bazu i za svaku se korisnik slozio preko checkboxa (koji je, doduse, po defaultu stikliran). Korisnici se prijavljuju prilikom upisa oglasa u bazu, prilikom narucivanja i prilikom registracije. Uslovi prijave na pakom.com su da se na njemu prikupljene e-mail adrese mogu koristiti i za obavestavanja o drugim projektima Pakom Interneta. Odjava sa obe liste radi. U zadnjih godinu dana nije poslat ni jedan jedini mail bez linka za odjavu sa liste.
![]() |
#27 | ||||||
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Za grehove nastale u proslosti, ne mogu da garantujem, ali ne verujem da je g Zivaljevic ikada kupovao e-mail adrese i sl. (uostalom bilo bi ih mnogo vise, nego sto iznosi, sadasnja, relativno skromna baza).
![]() |
![]() |
#28 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 21.01.2009
Hvala: 3
34 "Hvala" u 22 poruka
![]() |
![]() Citat:
Evo ovako Odgovorno tvrdim da se u zivotu nisam prijavio ni na koju uslugu Pakoma ili Kameleona! ( Ni sa jednim emailom, a stize mi VAS SPAM na vise njih) I kad smo vec kod ovog, kako verifikujete da li je taj ko je ostavio email i vlasnik istog? Saljete li email za potvrdjivanje prijavljivanja na vasu spam email listu? Jedini put kad sam bio na Pakomu ili Kameleonu je kad sam trazio telefon, na koji bih vas nazvao i najebo vam se majke za spam! NEMAM NAMERU DA SE ODJAVLJUJEM SA NECEG, NA STA SE NISAM PRIJAVIO! Isto tako sam zvao getel.rs, na telefon, zbunjena sekretarica mi je obecala da nece vise.... do dana danasnjeg salju spam. Ni njima nisam dao ni jedan moj email. Na osnovu toga da se ja nisam prijavio ni na jednu spam listu, mogu da zakljucim samo da: 1. Na vasem sajtu svako moze da prijavi svaciju adresu, vi to ne verifikujete 2. Gadjate email adrese na .rs domenaima (info, admin, office, webmaster...) nasumicno 3. Kupili ste od nekog moj email (ovo bi me najvise interesovalo od koga...), ili "kupite" email hedere i adrese za forvardovanje... Sve ovo cu i sada prijaviti na onaj telefon trzisne inspekcije, sa sve dokazima.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||||
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Kapiram da je u zadnje vreme otvoreno mnoooogo prodavnica na internetu i da konkurecija postaje surova... ali ovakvi potezi i prozivke...
![]() |
![]() |
#30 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 21.01.2009
Hvala: 3
34 "Hvala" u 22 poruka
![]() |
![]() Citat:
I da ti olaksam, nemam online prodavnicu i ni sa kojom u Srbiji nisam povezan ni na koji nacin. Toliko o insuinacijama. Jebote, sad sam shvatio, vi me spamujete a ja se branim? Ponovicu opet, nemam nameru da se odjavljujem sa neceg na sta se nisam prijavio. Prvo iz principa. Drugo da "spasim" one jadnike kojima takodje saljete spam a ne znaju da se odbrane od vas i slicnih. Treba vi lepo da ponovo verifikujete vasu email listu. To je veoma jednostavno, posaljete email svima sa linkom za verifikaciju, ko ne odgovori u roku od nedelju dana, brisete ga sa vaseg spama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
SPAM: prodam.rs | MorenoArdohain | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 3 | 11. 03. 2009. 20:59 |
.hr spam | misk0 | e-Business | 1 | 17. 01. 2007. 21:13 |
Sta je spam? | misk0 | Opušteno | 26 | 01. 11. 2006. 11:08 |
Zanimljiv spam (?) | oliver | Opušteno | 15 | 24. 10. 2006. 22:06 |