SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net MySQL, MSSQL, Oracle, Access, ODBC. Ako imate problem brže i preciznije ćete dobiti odgovor ako priložite strukturu tabela ili skript koji kreira tabele i puni ih test podacima umesto što to problem opisujete samo rečima. Sponzor: Baze-Podataka.net - Blog o bazama podataka |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
133t
Master
|
![]() ja sam video da su neki likovi enkriptovali samo string polja (ok enkriptovali su i cene mislim)
sva polja koja su datumi, id-jevi od normalizacija i tako to su ostala kao datetime ili integer ili sta god. medjutim posto su kljucna polja (username, email, group... i slicna) bili enkriptovani, nisi mogao da sklopis celinu ko sta gde i koliko ![]() mada to je opet jedan od najjadnijih kodova koje sam u zivotu video, ali eto - radilo je ![]() mislim da ne postoji native podrska za enkriptovanje, indexing itd.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 27.11.2007
Hvala: 10
12 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Citat:
U suštini uvek postoji neki "trade off" željenog i dobrog ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Korišćenje ćirilice u MySQL bazi? | Miroslav | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 8 | 13. 08. 2009. 12:26 |
[C#] Modeli/Pristup bazi | Bojan Zivanovic | Programiranje | 6 | 03. 07. 2008. 18:10 |
Prikaz MySQL podataka u vise kolumni | ljtruba | PHP | 2 | 13. 05. 2007. 10:16 |
Generator klasa za pristup bazi podataka | Ilija Studen | PHP | 15 | 31. 03. 2006. 18:23 |
Izmjena podataka u bazi putem dinamicke forme - uz koristenje Ajax-a | bokacbl | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 4 | 04. 02. 2006. 02:25 |