Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Hvala Dragane, to sam odavno tražio, i meni žestoko ide na živce to što mi svn "zagađuje" strukturu svojim stvarima, godinama mi je baš to (i skoro isključivo to) smetalo da počnem da koristim SVN. Sad ću da pogledam to pa da vidim šta da radim.
![]() |
#2 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Ako želite da jednostavno uklonite sve .svn foldere ispod nekog foldera, evo rešenja (za Win): sačuvajte ovo u tekst fajlu sa .reg ekstenzijom i onda poterajte.. Nakon toga kada uradite desni klik na neki folder odaberite opciju "Delete SVN Folders".
Kôd:
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Folder\shell\DeleteSVN] @="Delete SVN Folders" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Folder\shell\DeleteSVN\command] @="cmd.exe /c \"TITLE Removing SVN Folders in %1 && COLOR 9A && FOR /r \"%1\" %%f IN (.svn) DO RD /s /q \"%%f\" \""
"Hvala" degojs za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Utf-8 export iz Excela | noviKorisnik | Sva početnička pitanja | 8 | 13. 02. 2008. 16:39 |
Export OPML-a iz Opere? | [nq] | Opušteno | 0 | 22. 02. 2007. 19:49 |
Export iz PDF dokument u Word ili u tekstualni fajl.. | bokacbl | Web aplikacije, web servisi i software | 8 | 09. 03. 2006. 15:20 |