|
Hardware Hardware reviews i preporuke |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#21 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Taj se tek pojavljuje kod nas, a meni je bio potreban relativno hitno pa je trebalo izabrati najbolje od ponuđenog, tako da nije bio predmet razmatranja jer ga nisam nigde ni video.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Razmisljam o kupovini HP Mini 5101 pa me interesuje ima li ko iskustva sa istim i ima li sta bolje u toj kategoriji za te pare?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
expert
Grand Master
|
![]() mali oftopik i preporuka
za Marfijeve slucaje koristim mobilni ![]() i to ovaj moj je star, sa (relativno) malim ekranom itd itd stavio sam putty za mobilne i cepam |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Probaj pre svega da saznaš da li taj HP ima glare ili mat ekran. Za mašinu koja će se koristi u raznim svetlosnim i ambijentalnim okolnostima glare ekran može da bude ozbiljan hendikep.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
majstor
Wrote a book
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Ima onaj Lenovo S10 u mts ponudi meni se ne čini loš. http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4620
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Drugarica je skoro kupila S10e, za nekih 300€. Ne izgleda loše, čak bi možda i tastatura mogla da se koristi za slepo kucanje, ko nema baš debele prste.
![]() Kad se kupuje, oznaka tipa S10 nije sasvim precizna, ima i fabrička oznaka modela (tipa NS82VCD) i tu stvari mogu biti bitno drugačije. Npr. za ne mnogo manje novca (~3k RSD) dobije se računar sa 3 ćelije (ovaj ima 6) i bez SSD od 4GB, pa treba gledati sve detalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Bojan Abramovic
Professional
Datum učlanjenja: 16.01.2008
Hvala: 30
47 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Problem koji je Lenovo S10e kod mene imao je sto je dosao sa sistemskim SSD-om od 4GB pa je deo OS-a morao da se seli na hdd. Bas malo mesta ostane kada je instaliran WinXP na taj disk i onda samo "low space" problemi i usporenja.
Inace racunar je skroz korektan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Ја имам тај Леново уређај и могу да кажем да врши посао: ништа посебно, али је врло лаган и згодан за путовања.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
član
Certified
|
![]() Kupio sam Asus EEE 1000H i dodao jos 1 GB rama i prezadovoljan sam! Kome treba Linux za netbook Ubuntu ima optimizovanu verziju za netbook-ove i skroz podrzava moj navedeni Asus EEE 1000H. Proverite samo da li podrzava i vase modele koje imate. Mozete skinuti ovde
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
PHP pomoć | Latino Discovery | Sva početnička pitanja | 23 | 16. 11. 2009. 14:08 |
Stopping development on Google Notebook | Milos Vukotic | Web aplikacije, web servisi i software | 10 | 14. 02. 2009. 09:43 |