|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 17.09.2008
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Treba mi pomoc. U poslednja otprilike 24 casa neko salje spam na razne adrese sa mog naloga mail.nadlanu.com a to sam saznao tako sto mi je stiglo 20-30 poruka (obavestenja) da nisu mogle biti isporucene. Kada otvorim email vidim tekst sledece sadrzine:
SEND YOUR NAME, ADDRESS, TEL, TO COLLECT 750,000 POUNS AS WINNER OF TOYOTA AWARDS U polju tema gore stoji: Poruka je odbijena od destinacionog servera a u polju posiljalac gore stoji: Mail Delivery System <MAILER-DEAMON@*****.isp.nadlanu.com ali u polju posiljalaca dole ispod dela ----- Originalna poruka ----- stoji moje ime, odnosno moj email a u temi pise Winner. Zatim sam pogledao u poslate poruke i tamo je bio veliki broj poruka iste sadrzine. Iz sata u sat kada proverim nalazim nove poslate i neuspesno poslate poruke pa ne znam kome da se obratim. Hvala |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li je ovo spam email? :) | GaVrA | Istine i zablude | 5 | 07. 11. 2010. 15:26 |
Google, vise naloga odjednom | metaphysic | Opušteno | 7 | 07. 08. 2010. 15:49 |
adsense pitanje u vezi naloga | apex | Marketing i SEO | 7 | 20. 10. 2007. 23:16 |
Ima li neko vise adsense naloga na istom kompu i ip-u ? | buksula | Marketing i SEO | 1 | 26. 09. 2007. 22:16 |
Razmena hosting naloga | Pedja | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 2 | 02. 05. 2006. 19:59 |