Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Off Topic: Znamo, ali pre ili kasnije bi neko dao sličan komentar, pa sam samo želeo da pojasnim šta je pisac hteo da kaže. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
expert
Master
|
![]() Nisam partibrejker nego me mnogo razocarava da su ljudi u Srbiji i dalje okrenuti nekim free aktivnostima, udarnistvu i volonterisanju kao da je Srbija (gradjani koji zive tamo) u Skandinaviji i puca od prosperiteta pa sad kao ajde da radimo nesto za dzabe a u 99% slucajeva se sve svodi na ideju (za ideju nije potrebno mnogo vremena
![]() ![]() Nagledao sam se toliko inicijativa, ideja, projekata, strategija, okruglih stolova i planova da mi je svaki put kad neko to spomene muka... Kako sam prokomentarisao i vest Slobe Markovica o donosenju STRATEGIJE i akcionog plana za razvoj e-uprave, kao i Strategije i akcionog plan za razvoj širokopojasnog pristupa... ACTA, NON VERBA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Facebook zabranjen u Vladi Srbije | Ivan | Opušteno | 21 | 12. 09. 2008. 16:51 |
Tržište Srbije | Dragan Varagić | e-Business | 7 | 02. 09. 2008. 00:19 |
Video spot Srbije na CNN-u | Dejan Bizinger | Opušteno | 38 | 01. 02. 2007. 20:20 |
Budžet Srbije za 2006. | bluesman | Komunikacije | 6 | 25. 01. 2006. 11:52 |