|
Planiranje i usability Planiranje, legalnost, privatnost, arhitektura, principi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 02.05.2009
Hvala: 27
8 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Sajt tipa mojauto i slicni, koliko vidim imaju jako dobru zaradu, popunjena su im sva banerska polja i od toga imaju mesecnu zaradu okko 2-3000 evra. Oko ovakvog sajta nema puno posla sto se tice tekstualnog dela sadrzaja. Ove oglase unose registrovani clanovi, a rad na sajtu bi se zasnivao samo na kontroli sadrzaja i eventualno nekim izmenama.
Zar ne moze nesto da se napravi ovakvog tipa (ne mora bas auto), ali da ne moram da brinem ja o redovnom azuriranju veceg tekstualog sadrzaja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 5
61 "Hvala" u 18 poruka
![]() |
![]() Citat:
Izgleda da ljudi ne kapiraju ozbiljno ako nudiš nešto besplatno... Ok, evo menjam ponudu: Sve ono isto (uključujući i tange), ali da mi daš tih 5000 eura. Jel može tako? Znači biraj. Prva ponuda je da mi ne platiš ništa, druga da mi platiš 5000 eura. Sve ostalo isto. Meni je svejedno. Jedino što želim je da pišeš blog na kome ćeš transparentno da izveštavaš o progresu projekta, sa svim ciframa i akcijama koje se rade. Nema veze što ne znaš da pišeš ![]()
Blog: www.istokpavlovic.com Poslednja izmena od istok : 16. 10. 2009. u 19:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
"Hvala" bluesman za poruku: |
![]() |
#4 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Citat:
moj savet: nemoj da krenes bilo sta da radis, a da to ne razumes, ne poznajes. ne mozes se latiti cuvanja goveda ako sviras violinu, pocrkace posle 3 dana ... ili ce izgubiti kilazu, znaci bices "u minusu" ![]() sto se istokove ponude tice, prihvati. bitna je win-win situacija, od toga sto ce on (mozda) prosetati u tangama nece niko imati koristi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Offline promocija, sajt 40 evra | Ivalex | e-Business | 11 | 01. 03. 2010. 07:30 |
„Dinkiću, dođeš nam još po 980 evra" | glaspodrinja.com | Opušteno | 10 | 06. 02. 2010. 19:33 |
Hteo bih da otvorim sajt kao... | jovica888 | Marketing i SEO | 75 | 01. 06. 2009. 14:12 |