|
(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#21 | |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
Данило Шеган
![]() |
![]() |
#22 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 15
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() A zar nebi u takvom slucaju bilo dobro koristiti i .htaccess i mod rewrite pa dopustiti korišćenje i urlova sa našim slovima a i bez, tako bi linkovi funkcionisali u oba slučaja.
![]()
![]() |
#23 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
a mod_rewrite AFAIK koristi istu regExp biblioteku kao i perl, a ja sam imao par puta velikih problema sa UTF-8 textom i perl regExp-ima (i to su apsolutno najnemogucije greske za debug koje sam u zivotu imao...), tako da se ne bih bas usudio da to koristim...
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Naša slova i greška na sajtu | akki | Sva početnička pitanja | 20 | 08. 12. 2010. 09:26 |
nuSoap i naša slova | sinisa.medic | PHP | 1 | 20. 02. 2009. 10:14 |
UTF-8 string compare, naša slova = problem! | kovacm | PHP | 1 | 20. 09. 2008. 15:46 |
[ASP] Fckeditor i naša slova | Dachson | Sva početnička pitanja | 6 | 15. 03. 2008. 12:13 |
Regexp i naša slova | Dragan Babić | Regular expression i htaccess | 7 | 06. 09. 2006. 16:37 |