Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 22.09.2007
Hvala: 9
5 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() desava li se cesto da ovako google daje fake PR?
upravo vidjeh da je jedan moj sajt, pokrenut sredinom avgusta, dobio PR4, a prethodno nije imao rank..jel moguce da je fake? mislim, radio sam na linkovima dosta,imam par linkova sa pr5 sajtova, ali o pr4 nisam ni sanjao, mislio sam da treba duze vremena, samim tim sto par slicnih sajtova u regiji, koji rade 5,6+ godina, imaju pr4.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 14.11.2008
Hvala: 142
129 "Hvala" u 67 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Šteta...
Najgore je u svemu što nisam uspeo da se uzdržim da ne kažem koliko je to zanimljivo imati sajt sa PR 10. Nisam znao za te dns black-hat tehnike, i inače se ne bavim tim varijantama. U svom poslu prodajem sistemski SEO koji ukratko glasi - naučiću vas da imate kvalitetan online nastup ![]() Tako sam bio i prvi za kw seo bez klasičnog link buildinga, a sigurno ne na osnovu tehnika što se mogu videti u prvih sto rezultata za ovaj upit. Inače konsultovao sam se malo sa osobama koje značajnije više poznaju situaciju sa efektima black-hat priče, i zaključak je: "Iskustvo govori da je black hat kontraproduktivan cak i na krace staze. Najbolji dokaz je to sto svi gurui black hata na kraju ne prave pare od seo-a nego od prodaje tih njesra tehnika" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]()
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 31. 10. 2009. u 01:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Bingo sajt | Mr.Paja | Opušteno | 12 | 20. 05. 2009. 18:35 |
APR sajt i prelazak na RS | McKracken | e-Business | 8 | 09. 09. 2008. 20:03 |
Sajt Ministarstva Informatike IMA SAJT! | Pedja | e-Business | 33 | 28. 08. 2007. 11:37 |
Opera cudan bag -> quirksmode sajt prebacuje strict mode sajt u quirks u drugom tabu | bojan_bozovic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 0 | 12. 02. 2006. 12:42 |