![]() |
#161 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() ![]() na ravnom sam glavna...a onda naidje krivina ili ndb nizbrdica ![]() kola ne hvala...ne umem da vozim |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
expert
Master
|
![]() Jel ima neko ovde iskustva sa Citroen Xsara Picassom? Ukazala se neka povoljna kombinacija pa reko da pitam dal neko ima iskustva... 1.8 16V motor je u pitanju ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Ja vozim klasičnu Xsaru i nisam nešto pretjerano zadovoljan. Auto je udobno i izuzetno pogodno za duža putovanja ali nije nešto pretjerano pouzdano...
Meni je za godinu dana crklo: - akumulator (70 Evra) - 2x prednji desni stabilizator (2 x 12Evra) - semering desne poluosovine (30 Evra) - mali hladnjak (150Evra) - držač haube - ručica žmigavaca - 10 sijalica (10 x 3 evra) - termostat (30Evra) - izgubljen kod nakon izmjene baterije na ključu za daljinsko otklj. (4 evra) - raskliman vozačev sic (sam popravio) - crijevo za rashaldnu tečnost (60Evra) - termo prekidač ventilatora (20Evra) - nosač motora (30Evra) Još imam problem sa nemirnim radom motora i gutanjem gasa kada je hladan motor ali ne mogu skontati šta je u pitanju... Auto sam kupio sa 63000km a sada ima 96000km Dakle za 33000 sve gore navedeno sam morao popravljati... Auto se naravno redovno održava... Vozio sam Ford Oriona starog 22 godine i ništa za 2 godine nije crklo |
![]() |
![]() |
"Hvala" mangia za poruku: |
![]() |
#164 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ja sam jedne godine vozio Xsaru Picasso na more i nazad (ukrali su mi auto 2 dana pred more pa sam ovaj pozajmio). Bio je HDi 2,0 (ako se dobro sećam), odličan auto ali ima jedan problem: zbog pozicije levog stuba nema baš sjajnu preglednost, kada voziš putem gde ima dosta krivina i kada ulaziš u levu krivinu moraš da "izviruješ" jer se ne vidi dobro od stuba. Ovo je stvarno jedina ozbiljna zamerka, inače, imao je full opremu a što se tiče prostora unutra i osećaja u vožnji - sve je jako dobro. Još jedna subjektivna stvar: ja ne volim dizelaše, ali to nije zamerka nego moj trip.
Predlažem ti da sedneš i provozaš dobro u svim uslovima (grad, auto put i neki "krivudaviji") jer možda tebi neće smetati ovo što je meni smetalo. Meni je baš bio dobar i hteo sam da ga kupim, savršen je za porodicu, ali nisam samo zbog tog stuba jer je vrlo brzo počelo da me nervira. To je ovaj "debeli" iznad prednjeg levog točka, najbliži tebi na ovoj slici: ![]() U levoj krivini ne znaš da li da gledaš kroz šoferku ili ovaj mali prozor, pa izviruješ levo-desno ![]()
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 09. 11. 2009. u 21:22. |
![]() |
![]() |
"Hvala" bluesman za poruku: |
![]() |
#165 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 11.10.2009
Hvala: 14
19 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Ja nisam neki poznavaoc auta ali ovaj Scenic što ga vozim... ludilo. Brz iako dizel (3 puta su mi prošle godine uzeli vozačku
![]() BTW: Taj stub i mene neki put zeza ali to je bolest skoro svih monovolumena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Najbolja preporuka za citroena...
"Hvala" 3banchi za poruku: |
![]() |
#167 | |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sa Punta cu verovatno da predjem na "njega"...a moze i "nju"!
![]() |
#170 |
čitalac
Na probnom radu
|
![]() Dobra tema. Šteta što je otišla u off i zamrla. +1 za Nemce: BMW E30
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potrebni ASP.NET Developeri | goran.mitic | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 01. 09. 2008. 23:12 |
Roland Garros i ostali najavljuju podršku akciji protiv google/youtube zbog copyright | bluesman | e-Business | 0 | 06. 06. 2007. 23:08 |
Tags - related entries problem | robi-bobi | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 2 | 14. 04. 2007. 02:32 |
Related keywords | cvele | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 13. 01. 2007. 11:39 |
Ostali sajtovi na boxu? | zark0vac | Marketing i SEO | 1 | 11. 11. 2006. 23:59 |