Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Zdravo svima,
Treba mi jednostavna rutina (ASP primer) za kacenje na SQL Server 2005 i listanje podataka iz neke tablice. Moze i neki link ka primerima jer nisam nikada radio sa ovom platformom. Hvala, Ivan
![]() |
#2 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() http://www.sqlstrings.com/sql-server-asp-conection.htm
A za ostalo vidi npr. MSDN, a i ako koristiš Google morao bih ubodeš milion primera iz prvog pokušaja ![]() Ako bas zapne, javi pa cu da pogledam ja bih morao negde u bekap arhivi da imam dosta tih stvari, a negde imam i par knjiga samo da ih potražim.. Evo: http://support.microsoft.com/kb/169377
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 11. 11. 2009. u 18:38. |
![]() |
![]() |
"Hvala" degojs za poruku: |
![]() |
#3 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Jel moze neko da mi prevede sledeci MySQL query u MSSQL:
SELECT username FROM test WHERE id = 1 UNION SELECT IF(username=password,sleep(10),sleep(0)) FROM test WHERE id=56 Hvala, Ivan
![]() |
#4 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Koliko mi je poznato iif još nema u t-sql-u, pa mora malo naokolo:
select username from test where id = 1 union select ( case when username=password then SLEEP(10) else SLEEP(1) end) from test where id = 56 SLEEP(x) ne znam.. nisam nikad video da neko hoće da uspori izvršenje SQL upita, ako je to u MySQLu ono što mislim da jeste. Možda ima u MSSQLu, nemam pojma. Ako nema, možda bi mogao da napišeš .NET funkciju za MSSQL koja bi pokušala da to odradi (Thread.Sleep) pa samo pozoveš tu funkciju..
![]() |
#5 | |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
CONNECT u Apache logu? | Nenad Vasić | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 4 | 12. 01. 2008. 22:24 |