13. 11. 2009. | #21 |
stara koska :)
Professional
|
Peca je ucinio pravu stvar - u SUROVOM poslovnom svetu, za ovakve stvari ne postoji PARDON, i NE POSTOJE EMOCIJE.
Da nije kupio on, kupio bih ja (naravno, da sam video ovaj post na vreme), i 100% sam siguran da bi bar 30% Vas koji citate ovo zeleli isto, naravno da ste u mogucnosti da ODMAH registrujete, a ne da "narucujete" ! Neko nauci na tezi nacin, a neko NIKAD. Ko razume - shvatice. |
13. 11. 2009. | #22 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 23.07.2009
Hvala: 4
5 "Hvala" u 3 poruka
|
Mislim da je liku bilo bolje da od njega otkupe domain, ili da mu ga uzmu na arbitraži.
Ovo je stvarno bilo nisko, komšija. P.S I mi verujemo u čestitost metaphisic-a, ali posle ovoga da li verujemo tebi? Ne bih se čudio da ga Kaspersky otkupi od tebe...ili da kroz mesec dana osvane prezentacija na kojoj se pre-prodaju licence. Bez uvrede, ovo tako izgleda. ...A, sumnjam da te taj ugovor obavezuje da paziš na domene koje nisu u vlasništvu te kompanije. |
13. 11. 2009. | #23 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 05.08.2009
Hvala: 5
7 "Hvala" u 6 poruka
|
@Peca
Sta da je umijesto kaspersky bio game.rs??? |
13. 11. 2009. | #24 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Ovde se prica deli na dve strane.
Da domen je mogao da se proda za neku kintu da ga je momak uzeo. Da Peca ga je uzeo posto je doticni bio neoprezan, sta ce Peca dalje sa njim nas bas briga. Da li je fer i posteno? Po pravilima igre je, ko prvi registruje domen je njegov dok ga ne proda ili mu ga ne uzmu na arbitrazi kao sto je i registrant domena naglasio. |
13. 11. 2009. | #25 | |
old school
Professional
|
Citat:
Savet: batali Kaspersky i kreni sa prodajom nekog drugog antivirusa za koji jos nije registrovan .RS domen.
13. 11. 2009. | #26 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
game.rs nije trademark, i tu je apsolutno moglo da vazi pravilo ko prvi domenu.
necu preprodati domen Singiju, platice mi samo troskove registracije, domen ce biti prenesen na njihovu firmu, i redirektovati na kaspersky.co.rs. zivi bili pa videli. nece mi biti tesko ni da postavim ovde fakturu kad im budem fakturisao domen, platio sam ga 2050 din, toliko ce im biti i fakturisano. nisam ovo ucinio zbog nikakve licne koristi, cak sam, koliko vidim, i navukao hejt na svoja ledja. mozda sam ipak trebao da pustim coveka da dobije poziv za arbitrazu... Poslednja izmena od Peca : 13. 11. 2009. u 20:38. |
13. 11. 2009. | #27 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
A game.rs je hubba hubba
Postoji samo jedan bolji hacked domen od njega za .rs a to je CA.RS |
13. 11. 2009. | #28 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
@peca Bas bih voleo da vidim taj ugovor sa domacom firmom gde pise da moras da stitis njihove domene, trademark i sl
Mislim, mozda bih i ja za nekog svog dobrog partnera uradio slicno (u smislu da bi im dojavio da je domen jos uvek available), ali dobro ... da se ne mesam u stvari koje ne razumem |
3 članova zahvaljuje dinke za poruku: |
13. 11. 2009. | #29 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
To jeste tako u surovom poslovnom svetu, ali u Srbiji(TM) Peca je, pošto je odradio taj "surovi poslovni" deo priče, došao na istu tu temu na DPT i natrljao dečku nos i to vrlo nekulturnim manirom (petak trinaesti itd). Ne znam čoveka lično, ali bih na OpenCoffee pokušao da sednem za neki drugi sto...
|
3 članova zahvaljuje jablan za poruku: |
13. 11. 2009. | #30 |
stara koska :)
Professional
|
Ajmo da malko ublazimo stvar, i da pomognemo coveku, da nam prica ne bi imala tuzan kraj.
Covek povredjenog ponosa sa pocetka price rece da bi zeleo da prodaje licence za recimo Kaspersky. OK. Upravo sam registrovao licence.rs: -------------------------------------------------------------- Registar Nacionalnog Internet Domena Srbije - WHOIS -------------------------------------------------------------- Ime domena: licence.rs. -------------------------------------------------------------- Opsti podaci Status domena: Registrovan Datum registracije: 13.11.2009 Datum poslednje izmene: 13.11.2009 Datum isteka registracije: 13.11.2010 Naziv registra: Eunet d.o.o. -------------------------------------------------------------- DNS serveri dns1.stecomhosting.com. - 207.7.80.120 dns2.stecomhosting.com. - 207.7.81.120 -------------------------------------------------------------- Podaci o vlasniku Kontakt: STECOM Sediste: Cara Lazara BB TC Stadion, Ćuprija, Srbija Maticni broj: 54965494 PIB: 101372043 -------------------------------------------------------------- Podaci o licima Administrativni kontakt: SteCom Hostmaster, Cara Lazara TC Stadion Tehnicki kontakt: SteCom Hostmaster, Cara Lazara TC Stadion -------------------------------------------------------------- http://www.rnids.rs -------------------------------------------------------------- ......i zelim da ga poklonim coveku. Domen nije trademark, i sa ovim domenom, recimo, moze da prodaje sta god mu je volja a ima veze sa licencama, ukljucujuci i Kaspersky. Dakle, metaphysic dobija domen DZABA, tj., platice samo cenu registracije i prenosa na svoje ime! @metaphysic kontaktiraj me na PP OK? |
14 članova zahvaljuje stecko za poruku: |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Tačka na kaspersky.rs | Peca | Opušteno | 4 | 08. 11. 2010. 18:01 |