Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#33 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() PayPal je zakon, stvarno nemam pojma da li me je neki pitao da li moze da plati sa moneybookers ili slicno. Ja imam verifikovan nalog u Austriji, nema limita, nedavno su malo ubrzali wire sa naloga na racun (koji moze biti samo u austrijskom banci), znaci 3-4 umesto 5-6 radnih dana, meni uglavnom stize pare u dolarima i onda ide konverzija iz USD u EUR od nekih 3-4%, ali nista strasno. Jedino me nervira kada mi klijent posalje pare cekom pa se onda ceka verifikacija od nedelju dana.
Da je vlast bar malo pametna, uradila bi sve u svojoj moci da dobijemo PayPal. Odgovorno tvrdim da IT struci vise vredi dvosmerni PayPal u Srbiji nego neka strategija razvoja, zakoni o e-poslovanju i slicna pisanija.
"Hvala" oksite za poruku: |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
formspring.me alternativa | mungos | Sva početnička pitanja | 0 | 25. 04. 2010. 02:35 |
Ratuus - PostfixAdmin alternativa | caiser | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 16. 01. 2010. 22:25 |
Alternativa mail serveru | chux | Komunikacije | 15 | 19. 08. 2007. 12:15 |
Alternativa za Smarty | oliver78 | PHP | 10 | 21. 01. 2006. 17:07 |
Alternativa za phpadsnew | cvele | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 30. 09. 2005. 09:46 |