IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Moderator
Expert
|
![]() Ajde da vidim da li ima skijasa ovde, pa da odemo zajedno na skijanje. Mozemo da se skijamo i hejtujemo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
novi član
Na probnom radu
|
![]() Ne umem skijati, može li klisko?! Doduše, ne umem ni da hejtujem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
novi klan
Professional
Datum učlanjenja: 03.02.2007
Hvala: 43
427 "Hvala" u 50 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ipak board. Eto dobrog razloga za hejt
![]() Inace, u planu je Brezovica. Staze i nisu nesto, ali zato offpiste hohoho... ![]()
![]() |
#4 |
profesionalac
Professional
|
![]() Malo da offtopikujem - osim zajednickog skijanja.. gdje idete na skijanja - iskustva.. posto ove godine planiram u Austriju
Prosle sam bio na Krvavecu u Sloveniji i zadovoljan sam 100%, bio i na Jahorini .. i uzdrzacu se od komentara da ne bude .. neke nepotrebne rasprave samo sa proslogodisnjim iskustvom u Sloveniji tesko da ce me Jahorina vidjeti osim mozda na nekom vikendu
![]() |
#5 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() Jedva cekam, rezervisao mesto u Rtnju na kopu... od 28. feb.
I idemo "I've got the snowboard under my feet.." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Expert
|
![]() Bugarska sa 90 do 110 evra za 7 dana po coveku u apratmanu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
NosceTeIpsum
Qualified
|
![]() Ako Bog da da ukinu vize tog famoznog 19.decembra ja cu u Svajcarsku i u Liechtenstein krajem decembra na skijanje. Chuo sam da je odlichno... a prethodnih godina je to bio samo Kopaonik na kome OBAVEZNO ne smete da propustite restoran Odzaklija sa kuvanim vinom i rakijom i klopom koja je boli glava
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
novi član
Datum učlanjenja: 16.01.2010
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() javi se da idemo zajedno na skijanje
Filip ![]()
![]() |
#9 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Jbg...deco... ja se neki dan spustio sankama niz padinu kod kuce, nagovorila me moja deca!
Sad me boli trtica i kicma...a nekada sam se zakucavao u mrezu na "Dubokoj"! Vogel u aprilu...eh! Prasite dok mozete da imate cega da se secate! ![]()
... Ej, živote, teško ovo jebote, mani me se živote, ti ga nabijem! Poslednja izmena od 3banchi : 27. 02. 2010. u 00:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Tour de France + YouTube (a mozda i + Google Video) | oksite | Opušteno | 0 | 05. 07. 2007. 23:08 |
Po prvi put na Balkanu, a mozda i sire: NiiT SWEB - dodji i pokazi sta znas | Aleksandar.Ilic | Linkovi | 6 | 27. 04. 2007. 13:34 |
statistike o upotrebi browsera mozda lazu ? | ivanhoe | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 3 | 26. 09. 2006. 01:43 |