![]() |
#51 |
novi član
Datum učlanjenja: 21.02.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ne vidim sta zelis da kazem ali stvarno..
Po istoj toj tvojoj logici taj Bk koji pominjemo moze da ne bude priznat sa novim zakonom, pogotovo sto je Bogoljub sada na tapetu da se vidi sta je krao i sta je radio... Bilo kako bilo ja licno verujem vise fakultetima iza kojih stoji drzava pa bez obzira kakva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |||
expert
Master
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
novi član
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Zato sto je moguce da neko kaze Puj pike ne vazi BK univerzitet ima propust iz nekog X razloga i time dovede u pitanje sve njihove diplome.
10001 problem se odnosio na odlazak u inostranstvo sa tom diplomom. I molio bih te ali molio da mi ne pricas o BK fakultetu gde pisu seminarske radove na temu knjige Og Mandino "Najveci trgovac na svetu" dzepno izdanje.. da ne govorim o polaganju ispita sa cirka spremanjem 2 dana itd... Al bolje da prekinemo raspravu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Citat:
Inače, nigde u Zakonu ne stoji da fakulteti ne mogu da funkcionišu sasvim normalno do momenta akreditacije, što podrazumeva otvaranje ili gašenje različitih vrsta studija. Bitno je da je sve vezano za ove studije u skladu sa novim Zakonom, što je prvo potvrđeno preko pravne službe FTN-a (već pomenuto), i tek nakon toga je predlog o ovim Specijalističkim studijama došao na Nastavno-naučno veće. FTN je inače, za vašu informaciju najveći državni fakultet u Srbiji sa 9.500 studenata. Verovali vi ili ne, to je veoma ozbiljna institucija. A vaši navodi o prevari i krađi u svojstvu su ovdašnjih poznatih vokabulara sindikalno-politikantskog tipa. Zato, ako hoćete da pričate "legalistički" uzdržite se od paušalnih komentara. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
novi član
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Iako su nam fakulteti odvojeni 100-tinjak metara razlika u organizaciji jednog i drugog je nebo i zemlja, zaista mi FTN deluje kao najbolje organizovani fakultet Novosadskog univerziteta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||||
expert
Master
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ovo sto se radi je cist vid jeftine trgovine i pokusaj prikupljanja sto veceg broja studenata. Citat:
Citat:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() ... jedino što ne vidim poentu ovakvog nastavljanja.
Jutros sam slučajno sreo Dragana i naravno pita me šta mislim u vezi ovoga i ja blesavi se odmah uhvatim za to što se debatuje oko gluposti... tek kasnije dođem malo sebi i kažem da je fino, da sam pogledao program i da mi se sviđa i da bih bio zainteresovan da se prijavim da nisam u stisci s vremenom... Ako se cela priča svodi na preporuku bojkota celog projekta zbog nekih otvorenih formalnih pitanja, onda je rečeno više nego dovoljno - ko je nepoverljiv može da sačeka i ta formalna razrešenja, ostali su slobodni da krenu ako im program odgovara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 93
525 "Hvala" u 19 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mene zanima po kom kriterijumu se određuje školarina. Mislim da je ipak previsoka za naš standard. Ovde se čitava rasprava vodi oko toga koji fakultet je bolji, teži itd. a sve se svodi na to da onaj ko da više para lakše završi. Školarina ne odražava rejting nekog fakulteta već lakoću završavanja, odnosno legalizovanu korupciju. Da nije tako, ne bi školarine bile toliko iznad životnog standarda stanovništva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Moderator
Master
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Rok za konkurs je produžen do 10.03.2006.
Ima već dovoljno kandidata za pokretanje ovog programa studija, ispostavilo se da je tek danas izašao oglas u novinama, pa se zbog toga pomera rok za konkurs. Mislim da se slučajno (kako to već kod nas biva) desila neka administrativna greška i oglas nije bio objavljen ranije. Eto, sada ima još nedelju dana vremena za one koji se još premišljaju za ovaj upisni rok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Moderator
Master
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Sada sam video da nisam odgovorio na prethodno pitanje. Postoji cost/benefit analiza, ograničeni broj studenata, očekivani broj studenata, troškovi studija prema profesorima i fakultetu, i još neki manje bitni parametri.
Inače, da li ste vi videli cene godine osnovnih studija na različitim fakultetima? Za vašu informaciju, ovo je promotivna cena za prvi upisni rok, u svakom narednom upisnom roku će biti sve viša dok ne dostigne rang cena polovine MBA studija. Pored ovoga, neko je pitao gde se na sajtu FTN-a vidi da IIM/EURO ima veze sa ovim fakultetom. Na HP-u FTN-ovog sajta ima ikonica do sajta IIM/EURO. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
E-start: Udruženje za razvoj e-poslovanja i Internet preduzetništva | Dragan Varagić | e-Business | 79 | 05. 09. 2013. 22:09 |
Kontrola deviznog poslovanja | jasmanac | e-Business | 140 | 22. 10. 2009. 22:47 |
Etičnost online poslovanja firmi i pojedinaca u Srbiji | Dragan Varagić | e-Business | 34 | 04. 10. 2007. 19:56 |
Studije u inostranstvu, od kuće | Ilija Studen | Opušteno | 15 | 07. 02. 2006. 20:03 |