![]() |
#21 |
Banned
Qualified
|
![]() Javlja čovek na ES da mu nisu produžili domene i pade mu solidno dobar sajt. Izgleda da su digli ruke od svega. Šteta je sravniti ceo rad od tri godine za dva meseca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
novi član
|
![]() Uniweb je bio odlican hosting do skoro, jednom mislim ili dva puta po 10-15 minuta nije radio hosting, i to su lepo obrazlozili zasto ne radi. Sto se skorasnjih dana tice, mnogi se zale kako mu uplate za domen, a on ih po nekoliko dana vuce ... a u poslednje vreme, tj. bilo je skoro, pa je popravljeno, ali evo vec 3-4 dana mi se pojavljuje ovo kad hocu da udjem u cpanel:
"Sorry for the inconvenience! The filesystem mounted at /home/bgzezan on this server is running out of disk space. cPanel operations have been temporarily suspended to prevent something bad from happening. Please ask your system admin to remove any files not in use on that partition." Ne mogu nista da uploadujem na sajt preko FTP-a, a preko wordpress-a mogu. Meni je host na isteku, ako vec nije istekao, i valjda ce se popraviti, ili menjam host. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
Qualified
|
![]() Spasi se dok možeš. Ovom dečku istekao domen, a trebali mu ga produžiti. Strašno je kolika aljkavost u poslu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Miloš Ranđelović
Certified
Datum učlanjenja: 15.05.2008
Hvala: 26
23 "Hvala" u 14 poruka
![]() |
![]() Ja ih jedva namolio da mi produže jedan domen koji je isticao. Mislim da mi je hosting istekao (iako mi nije stiglo nikakvo upozorenje, ne bih ni za domen znao da mi godaddy nije slao upozorenja), poslao mejl da pitam da li da uplatim, ništa nisu odgovorili. Pa sad dok njima lepo, meni lepo.
![]() A prećiću uskoro na drugi hosting. Šteta zaista, i ja sam ih preporučivao svima.
![]() |
#25 |
Banned
Qualified
|
![]() ja takav barabski odnos ne razumem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
novi član
Datum učlanjenja: 08.12.2009
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Evo da iznesem i ja svoja iskustva sa ovom "firmom".
Prvo dolazi email 28.09.2009: Citat:
I i od tada oni josuvek ne uspevaju da isprazne hdd, kada sam ih pre 3-4 nedelje kontaktirao putem live chat-a dobio sam odgovor da ce za vikend srediti problem, ok... sacekam viken je prosao hdd 97-100% i dalje. Odem ja opet na live-chat pitam u cemu je problem dobijam isti odgovor da znaju da je hdd popunjen i da ce za vikend resiti problem... opet ista prica sacekam viken i nista, sinoc odem opet na chat ali ovog puta podrske nema iako stoji da je online... Evo jos jedna zanimljive stvari za koju nisam dobio odgovor kada sam ih u jednm od razgovora pitao... Slike mislim da nema potrebe objasnjavati ![]() cPanel - index ![]() cPanel - status ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
profesionalac
Qualified
|
![]() ^ Ako voliš da tražiš greške u njihovim porukama, za ovaj ćeš se namučiti...
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#29 | |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
Qualified
|
![]() Ovako je počelo i sa www.oklop.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
uniwebhosting | borstale | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 0 | 05. 06. 2006. 17:51 |